Helló, Gyula!

Gyula ingatlan.com-os oldala

Gyula fotója

Gyulán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Gyulai statisztikák

Gyula irányítószáma: 5700

A grafikonon Gyula lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Gyula bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Orova Zsuzsanna fotója

Orova Zsuzsanna

2 éve az ingatlan.com-on

Orova Zsuzsanna oldala
Gyula parkjaival, műemlékeivel, hangulatos utcáival és világhírű gyógyfürdőjével az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa, így jelentős turisztikai szerepet tölt be a régióban. 
A település bővelkedik a látnivalókban, ilyenek többek között: a Vár, az Almásy kastély, a Százéves cukrászda, a termálfürdő. Ugyanakkor számtalan rendezvénynek, fesztiválnak ad helyet a város, köztük a Gyulai Várszínháznak. 
A történelmi belváros az elmúlt években megújult, sétálóutcával, szökőkutakkal, hangulatos teraszokkal a turisták és az itt lakók örömére. A városban működik a megyei kórház, a megyei és járásbíróság, cégbíróság, ügyészség, a Gyulahús Kft., valamint szinte minden jelentős kereskedelmi hálózatnak van üzlete. 
Gyula 16km-re fekszik a megyeszékhelytől, Békéscsabától, ahová autóbusszal, vonattal vagy közúton könnyen eljuthatunk.

Orova Zsuzsanna tippjei:

A Várfürdő környékén és a belvárosban a legdrágábbak az ingatlanok. A Törökzugi-, a Paradicsomi lakótelep vagy az Újváros nagyon népszerű a fiatal családok körében, mivel a zajos belvárostól kicsit távolabb, mégis elérhető közelségben találhatóak.
  • Zöld területek mennyisége
  • Turisztikai látványosságok
  • Közbiztonság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Gyula és környéke

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch