Helló, Paloznak!

Paloznak ingatlan.com-os oldala

Paloznak fotója

Paloznakon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Paloznaki statisztikák

Paloznak irányítószáma: 8229

A grafikonon Paloznak lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Paloznak bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kádár Erika fotója

Kádár Erika

13 éve az ingatlan.com-on

Kádár Erika oldala
Paloznak Balatonfüred és Csopak felől a hangulatos, kanyargós szőlőtáblák között vezető, úgynevezett római útról közelíthető meg. 

Kedves kis faluközpont tárul elénk, amely a település rendezvényeinek is a központi része. 
Itt van a római katolikus templom ahol hangversenyeket-, a faluház ahol kiállításokat- és az udvarában illetve a főtéren szabadtéri koncerteket szerveznek. A szüreti mulatság is itt szokott lenni.
De itt áll meg a kisbusz is, ami a gyerekeket szállítja óvodába és iskolába. 

Paloznakon megtalálhatóak az alapszolgáltatások, van bolt és vendéglátóhelyek, amelyek a helyieknek biztosíthatnak munkalehetőséget.
Emellett a közeli borászatokban - pl. Homola pince - és a nagyobb városokban, Veszprémben és Balatonfüreden találhatnak még munkát a lakosok. A szomszédos Csopakon pedagógusi, esetleg turisztikai munkák is elérhetőek.

Ez a kis csendes, családias hely minden év augusztus elején ad otthont a Jazz Pikniknek, ilyenkor szinte világvárossá növi ki magát a település. 
Nyáron a Balaton közelsége és a környező hegyek további kikapcsolódási, kirándulási lehetőségeket rejtenek magukban, télen Veszprém és Balatonfüred gazdag programkínálata vonzza az itt élőket és a turistákat.

Paloznak kellemes fekvése, családias hangulata miatt nemcsak nyaralásra, de letelepedésre is alkalmas hely. A vidéki életre vágyó emberek tökéletes otthona lehet.

Kádár Erika tippjei:

A településen érdemes befektetni, mivel folyamatosan nő az ingatlanok értéke, amelyet a nehéz gazdasági időszakokban is tartanak - bár kevés az eladó ingatlan.

Az idősebbek helyben megtalálják az alapszolgáltatásokat. A tökéletes környezet, a tiszta, a jó levegő pedig mindenért kárpótol. 

Paloznak rendezett település, folyamatosan fejlesztik a központi részét, jó az úthálózat, az infrastruktúra. 
Jó a vezetés, gondos gazdálkodás jellemzi.

A közeli nagyvárosok autóval, rövid idő alatt, könnyen megközelíthetőek. Emellett Veszprémbe és Balatonfüredre busszal is el lehet jutni. 
  • Munkahelyek a közelben
  • Közbiztonság
  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Megélhetési költségek
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
További ingatlanosok a térségben

Paloznak és környéke

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch