Helló, Kesztölc!

Kesztölc ingatlan.com-os oldala

Kesztölc fotója

Kesztölcön keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Bankfiókok a környéken

Kesztölci statisztikák

Kesztölc irányítószáma: 2517

A grafikonon Kesztölc lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kesztölc bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Nebehaj Rudolfné Erika fotója

Nebehaj Rudolfné Erika

17 éve az ingatlan.com-on

Nebehaj Rudolfné Erika oldala
Kesztölc nagyközség, amelytől Budapest 35 km, Esztergom 15 km, Dorog 8 km távolságra található.
A legközelebbi vasútállomás Leányváron van - az Esztergom-Nyugati Pályaudvar vonalon-, amely a 117-es úton 10 perc autóval. A távolsági autóbusz közlekedés is jó.
Klastrompuszta, Kesztölc üdülőövezte, amelyet a Kéktúra útvonala is érint, a lakott terület határától 3 km, oda nem vezet tömegközlekedés.
Munkalehetőség az Esztergom és Dorog körüli ipari területen van, de sokan járnak Budapestre dolgozni. 

Az óvoda csodálatos természeti környezetben van, a posta mellett, hatalmas játszótérrel, kiváló óvodapedagógusokkal, 110 férőhellyel. 
Kesztölcön igyekeznek ápolni a szlovák nemzetiségi hagyományokat. Az óvodában és az iskolában is van szlovák nyelvoktatás.  
A település központjában van a Polgármesteri Hivatal, a CBA áruház, a cukrászda és minden szombaton délelőtt egy kis helyi termelői piac, ami rendkívül népszerű  nem csak az itt élők körében. 
A Szent Kelemen téren, az egészségházban van a felnőtt háziorvosi-, a gyermekorvosi-, a fogászati ellátás és a patika. 
Az általános iskola mellett, az Iskola utcában található a szépen felújított Művelődési Ház és Könyvtár. A művelődési ház körüli parkolási probléma, remélhetőleg megoldódik a közeljövőben.

Nebehaj Rudolfné Erika tippjei:

A kesztölci lakóházak jelentős részében - amelyek 1950 előtt épültek -, szinte biztosan van vályog téglából épült falazat. Ezeket a házakat az évek során bővítették, korszerűsítették, felújították. A jól megépített, karbantartott ingatlanoknál ezt szinte senki sem veszi észre, de akik ettől az építési anyagtól idegenkednek (vagy a banki hitel ezt kizárja),  alaposan tájékozódjanak az adásvétel előtt. 

Kesztölc ófalusi része a Szabadság tértől - a Klastrompuszta felé vezető utca mentén, a Dózsa György- és az Ady Endre utca környékén van. Szűk utcákkal, kisebb házakkal, kis telkekkel, közös udvaros házakkal rendelkezik. Ezek jelentős része már komoly felújítást igényel, de "viszonylag" alacsonyabb a négyzetméterár. 

A legújabb építésű házak a Bányász-, a Homoki- és a Tavasz utca környékén vannak.

A kesztölci önkormányzat néhány éve parcellázott ki új építési telkeket a Nyár utcában, amelyet jelenleg is bővítenek.  A már meglévő telkek teljes közművesítése a vége felé tart.
Kesztölc borvidék (a Neszmélyi régióhoz tartozik), ezért nagyon sok pince, présház van a falun belül és kívül is. A présházakat többnyire már hétvégi házakká alakították és sokan keresik állandó életvitelszerű lakásnak. Fontos, hogy a vevők egy ilyen ingatlan esetén alaposan tájékozódjanak a közművek meglétéről.
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Tiszta levegő
  • Munkalehetőségek helyben
  • Biztonságos járda használat
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Kesztölc és környéke

Eladó ingatlanok Kesztölcön

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch