Helló, Dorog!

Dorog ingatlan.com-os oldala

Dorog fotója

Dorogon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Dorogi statisztikák

Dorog irányítószáma: 2510

A grafikonon Dorog lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Dorog bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Dorog, Esztergomtól mindössze 8 km, Budapesttől 35 kilométernyi távolságra található.
A város helyi- és regionális közlekedése rendkívül kedvező. Az elmúlt 20 évben dinamikusan fejlődött a munkahelyek-, az infrastruktúra szempontjából egyaránt.
Az utcák - amelyeket nagy odafigyeléssel tesznek széppé a város vezetői - rendezettek, virágosak, hangulatosak.
Sokféle bevásárlási lehetőség érhető el Dorogon. Több általános iskola-, gimnázium- és orvosi szakrendelők biztosítják, hogy jól élhető legyen a város. 

Változatos kulturális rendezvények teszik a lakosság számára ünnepnappá a pihenőidőt. A város Sportcsarnoka 2021-ben kibővült, teljes terjedelmében megújult. 

Jó szívvel tudom ajánlani, hogy itt találjanak otthonra! Dorog városában a lakótelepek megfelelő zöldterülettel vannak ellátva. Gyermekes családoknak ez rendkívül előnyös. Az ingatlanok értékállóak, az elmúlt években az árak emelkedő tendenciát mutattak lakások és családi házak terén egyaránt.  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Építészeti különlegességek
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Dorog és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch