Helló, Kecel!

Kecel ingatlan.com-os oldala

Kecel fotója

Kecelen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Keceli statisztikák

Kecel irányítószáma: 6237

A grafikonon Kecel lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kecel bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kecel a Duna–Tisza közén fekvő, 9000 lakosú kisváros, a Kiskőrösi járásban található, Kecskeméttől 60 km-es távolságra. 
A környéken a gépgyártásnak és a műanyagiparnak vannak létesítményei. A térség 1/3 része a mezőgazdaságban dolgozik, főként a szőlészetek és a gyümölcsültetvények adnak egész évben munkalehetőséget. A helyi legnagyobb foglalkoztatónál zajló gyártási, tervezési és fejlesztési folyamatok a fémmegmunkáláshoz kötődnek. 
Kecel a szökőkutak városa. Központjában folyamatosan karbantartott, parkosított zöldterülettel, játszóterekkel, sportparkkal, valamint színvonalas programokkal.
Vonzó, élhető kis település. 
A helyi általános iskola jól felszerelt könyvtárral, sportcsarnokkal rendelkezik.
Számos bevásárlási lehetőség elérhető 5-10 percen belül. A helyközi buszközlekedés kiterjedt, a felújítás alatt álló Budapest–Belgrád vasútvonal 15 perces autóúttal elérhető lesz. 
Aki egy barátságos, jó hangulatú települést keres, annak érdemes megtekintenie az aktuálisan eladó ingatlanokat.

Mivel a település területe viszonylag nagy kiterjedésű, főként a belvároshoz közeli ingatlanokat ajánlanám, ahonnan könnyen megközelíthetőek a főbb szolgáltatások. 
A legtöbb ingatlan a 60-as években épült, felújításra szoruló és azonnal költözhető állapotú is vegyesen. Ezek alapján az árak is eltérőek lehetnek, de mint más települések esetén,  a központban elhelyezkedő ingatlanok a legkelendőbbek.
  • Munkahelyek a közelben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Közbiztonság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Játszóterek mennyisége, minősége
További ingatlanosok a térségben

Kecel és környéke

Eladó ingatlanok Kecelen

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch