Helló, Jánoshalma!

Jánoshalma ingatlan.com-os oldala

Jánoshalma fotója

Jánoshalmán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Jánoshalmai statisztikák

Jánoshalma irányítószáma: 6440

A grafikonon Jánoshalma lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Jánoshalma bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kakulya Nóra fotója

Kakulya Nóra

5 éve az ingatlan.com-on

Kakulya Nóra oldala
Jánoshalma Bács-Kiskun megye egyik - valamivel több, mint 8000 lakosú -  települése.
Baja és Kiskunhalas között helyezkedik el. Baja 35 km-re, Kiskunhalas pedig 20 km-re vannak Jánoshalmától. A tömegközlekedés kiváló, autóbusszal, vonattal mindkét nagyobb város könnyen elérhető. 
A térség értékes termőtalajjal megáldott. Jelentős a mezőgazdasági tevékenység, a zöldség-, gyümölcs-, szőlő termesztés, az erdőgazdálkodás. 
Ezen ágazatból feldolgozóipar is alakult, készülnek itt raklapok, épületasztalos ipari termékek, fémtermékek, gumiáruk, gépalkatrészek, fémszerkezetek. 
Emellett a szomszédos kis településeken is könnyen lehet munkalehetőséget találni, Kunfehértón több gyógyszergyár, Borotán borászat üzemel, ezek 5-10 perces autóúttal elérhetőek. 

Jánoshalmán van óvoda, általános- és középiskola és egy új, 28 férőhelyes bölcsőde is épül. 
A településen a hazai üzletláncok élelmiszerboltjai találhatóak meg, nagyobb bevásárlóközpontért Kiskunhalasra vagy Bajára szükséges utazni. 
A turisztikai-, szórakozási lehetőség nagyon minimális, mindezeket a nagyobb városokban lehet megtalálni. 
Természeti látnivalók a térségben:  a szomszédos kéleshalmi ősborókás és a mélykúti öregmajori erdő. 
Aki nem nagy, de nem is túl kicsi várost keres letelepedésre, annak Jánoshalma kitűnő választás. 

Kakulya Nóra tippjei:

Aki munkahelyre utazik nap, mint nap, vagy gyermekét viszi óvodába, bölcsődébe, iskolába, annak mindenképpen a belvárosban érdemes ingatlant keresnie. Ez a terület - ahonnan gyalog bármilyen intézmény elérhető - bár forgalmas, még mindig csendes.
Aki viszont nyugalomra vágyik, az a város szélén találhat magának ingatlant, ahol szinte falusias környezetben élhet, van lehetősége gazdálkodásra is egy-egy telken. 

Jánoshalma utcáit, köztereit folyamatosan fejlesztik, a belváros újítása jelenleg is zajlik, a városközpontban található park felújítása nemrég fejeződött be. A csatornahálózat már részben kiépített. 

  • Szép belváros
  • Építészeti különlegességek
  • Fejlődő közösségi terek
  • Turisztikai látványosságok
  • Megélhetési költségek
  • Bevásárlási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Jánoshalma és környéke

Eladó ingatlanok Jánoshalmán

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch