Helló, Jánossomorja!

Jánossomorja ingatlan.com-os oldala

Jánossomorja fotója

Jánossomorján keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Jánossomorjai statisztikák

Jánossomorja irányítószáma: 9241

A grafikonon Jánossomorja lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Jánossomorja bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kompis-Fuhrmann Diána fotója

Kompis-Fuhrmann Diána

2 éve az ingatlan.com-on

Kompis-Fuhrmann Diána oldala
Jánossomorja az osztrák határtól karnyújtásnyira található. Három, egykor önálló település összeolvadásából alakult ki a mai város.
Győrtől 50 km, Csornától 25 km, Mosonmagyaróvártól 12 km-re helyezkedik el.
A Magyarországon és a külföldön élőknek is vonzó a város, mert nagyon sok a munkalehetőség: 17 saját gyárral rendelkezik (pl.: Leier, PEZ, Dr. Oetker, Miraplast, Binder, stb.).
A város folyamatosan fejlődik, igazi virágzáson megy keresztül. Az utcák burkolatainak nagy részét kicserélték, térfigyelő rendszer került kiépítésre, játszótereket és külső edzőparkokat létesítettek. A közintézmények is fejlődnek, az óvoda és bölcsőde is megújult az idei évben. 

Két általános iskola, két óvoda és egy bölcsőde is található a városban, emellett színvonalas egészségügyi ellátás van (egészségház, sürgősségi ügyelet, privát rendelések). 
A város a Fertő-Hanság Nemzeti Park csücskében helyezkedik el, kiváló lehetőség nyújtva a természet kedvelőinek.

Kompis-Fuhrmann Diána tippjei:

A település mindegyik részén értékállók az ingatlanok az osztrák határ közelsége miatt. Családoknak és egyedülállóknak is tökéletes választás lehet. 
Nemrégiben új utcákat nyitottak, ezzel bővült a megvásárolható telkek száma és a jövőben is folyamatos növekedés várható. 
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Sportolási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Jánossomorja és környéke

Eladó ingatlanok Jánossomorján

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch