Helló, Mosonmagyaróvár!

Mosonmagyaróvár ingatlan.com-os oldala

Mosonmagyaróvár fotója

Mosonmagyaróváron keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért.

Keresés

Mosonmagyaróvári statisztikák

Mosonmagyaróvár irányítószáma: 9200

A grafikonon Mosonmagyaróvár lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Mosonmagyaróvár bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Péterfy Gabriella - Mosonmagyaróvár fotója

Péterfy Gabriella - Mosonmagyaróvár

2 éve az ingatlan.com-on

Péterfy Gabriella - Mosonmagyaróvár oldala

Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa, az osztrák és szlovák határtól pár percnyire helyezkedik el. Pozsony és Győr mindösszesen 30-, Bécs pedig 60 perc autózással elérhető. A város könnyen megközelíthető bármelyik irányból, mind gépkocsival mind pedig vonattal.
Tényleges lakosainak száma mára megközelíti a negyvenezret, ami a kedvező munkalehetőségeknek is köszönhető.

A városban lakó családok több bölcsőde, óvoda, általános - és középiskola közül választhatják ki gyermekeik számára a legmegfelelőbbet. Az agráregyetemen több évtizede képeznek kiváló mezőgazdasági szakembereket, akik tanulmányaik után a régióban vagy a szomszédos országokban kamatoztathatják tudásukat.

A városban tevékenykedő egészségügyi- és szépségipari szolgáltatóknak köszönhetően számos külföldi tesz látogatást itt minden évben. Ha pedig szépülnek és gyógyulnak, akkor meglátogatják a helyi termálfürdőt is.
A sportolni vágyók is több lehetőség közül választhatnak pl: kézilabda, foci, evezés stb. Ha élsportról beszélünk, akkor a város egyik nagy büszkesége most, hogy a 2020/21-es idényben a NBI-es női kézilabdacsapata bronzéremmel zárta a bajnokságot.


Péterfy Gabriella - Mosonmagyaróvár tippjei:

A település ingatlanainak árát nagyban meghatározza a szomszédos országok közelsége és az ottani munkavállalási lehetőségek.

A város több központi résszel rendelkezik, egyik ilyen központja a mosoni piac és környéke, ahol számos bolt, bank, iskola, óvoda és posta található. Itt zömében régebbi építésű lakások, házak vannak.

Szintén központi rész, ahol minden üzlet és szolgáltatás elérhető akár gépkocsi használat nélkül is, a Városközpont. Ide leginkább panellakások és új építésű társasházi lakások épültek.

Észak felé haladva érjük el a Belvárost és az óvári városrészt, amely Mosonmagyaróvár magasabb árfekvésű területe az ingatlanok négyzetméterárát tekintve. A Belvároshoz közel számos családi házas környéket találunk.

  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Kulturális programok
  • Építészeti különlegességek
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Mosonmagyaróvár városrészei, környező települések

© ingatlan.com - 1999 - 2021 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch