Helló, Győr!

Győr ingatlan.com-os oldala

Győr fotója

Győrben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Győri statisztikák

Győr irányítószáma: 9000

A grafikonon Győr lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Győr bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Győr a hatodik legnagyobb város Magyarországon, lakosainak száma kb.130.000 fő. Földrajzi elhelyezkedése kiváló, hiszen három nagy főváros, Budapest, Bécs és Pozsony is könnyen elérhető.

Egyetemmel is rendelkezik, a sport-infrastruktúra is óriási fejlődésen ment keresztül. A városban rendezték meg az EYOF-ot (Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál) 2017-ben.
Győrt sokan kötik össze az Audival, hiszen Magyarország egyik legjelentősebb vállalata is itt található. Az ipari park számos nagynevű céget vonzott, nagy számban biztosítva munkát a régió lakossága számára. Ugyanakkor nagyon vonzó letelepedési célpont a gazdaságilag kevésbé fejlett megyékben élők számára is.
A város kulturális élete is kiválóan szervezett, köszönhetően annak, hogy a városvezetés mindig is nagy hangsúlyt fektetett erre a területre.


Győr legfelkapottabb városrészei: Nádorváros, Belváros, Révfalu és Szabadhegy. Társas- és családi házas övezetek a Belvároson kívül mindegyik városrészben szép számban megtalálhatóak, ezekre mindig komoly kereslet van.

Az ingatlanpiac korábbi években tapasztalt élénkülése komoly hatást gyakorolt a győri ingatlanpiacra is. Ebben az időszakban ezres nagyságrendben épültek társasházi lakások, amelyek nagyon gyorsan vevőre is találtak.
Mindenképpen jó döntésnek találom Győrben vagy a győri agglomerációban ingatlant vásárolni. Az ingatlanpiaci ármozgásokat tekintve, lehetőség szerint ezt minél előbb érdemes megtenni. A Győrhöz közel eső településeket azoknak ajánlom, akik nem társasházi lakásra vágynak. Itt főleg családi- illetve ikerházas fejlesztések valósultak- és valósulnak meg.

  • Szép belváros
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Megélhetési költségek
  • Tiszta levegő
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Győr és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch