Helló, Kapuvár!

Kapuvár ingatlan.com-os oldala

Kapuvár fotója

Kapuváron keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Kapuvári statisztikák

Kapuvár irányítószáma: 9330

A grafikonon Kapuvár lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kapuvár bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Papp Jenő fotója

Papp Jenő

11 éve az ingatlan.com-on

Papp Jenő oldala

Kapuvár, mintegy 10 000 lakosú-, Győr-Moson-Sopron megye közepén elhelyezkedő barátságos, nyugodt kisváros. Sopron és Győr között szinte félúton, az M85-ös gyorsforgalmi út és a 85-ös számú főút, a GySEV vasútvonal mellett helyezkedik el, így nem probléma a bejárás a nagyvárosokban tanuló diákoknak valamint az ott dolgozóknak.
Kisalföld két tájegységének – a Rábaköznek és a Hanság-medencének – találkozásánál, a Kis-Rába partján fekvő település.

Helyi specialitásaink, a gyógyvíz- és a szénsavhó-terápia az egészség megőrzését-, a Hansági érintetlen természeti környezet a kikapcsolódást-, az élő néphagyományok, a gasztronómia és népművészet a kulturális megismerést-, az ipari park pedig a foglalkoztatás megőrzésének lehetőségét biztosítja.


Papp Jenő tippjei:

A lakótelep szomszédságában felújítják a strandot, valamint most épül a tanuszoda. A belvároshoz közel (a régi húsgyár helyén) 2021-ben alakítottak ki egy szabadidőparkot, amelynek fejlesztése most is folyamatban van.

  • Szép belváros
  • Fejlődő közösségi terek
  • Közbiztonság
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Családos programok
  • Sportolási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Kapuvár és környéke

Eladó ingatlanok Kapuváron

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch