Helló, Baja!

Baja ingatlan.com-os oldala

Baja fotója

Baján keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Bajai statisztikák

Baja irányítószáma: 6500

A grafikonon Baja lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Baja bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Varju Emese fotója

Varju Emese

2 éve az ingatlan.com-on

Varju Emese oldala
Nehéz elfogulatlanul  nyilatkozunk Bajáról, mivel itt élünk és kedveljük ezt a kicsi, de mégis nyüzsgő, élettel teli várost.
Ha ön is egy nyugodt, kellemes, mediterrán hangulatú kisvárosban szeretne élni, ahol minden emberi léptékkel mérhető, akkor Baja tökéletes választás! Itt minden gyalogosan, illetve biciklivel könnyen megközelíthető. Szinte tobzódunk a zöld területekben. 
A város a római korban mezővárosként működött, központi összekötő kapocsként az ország keleti és nyugati települései között, közvetlenül a Duna partján. 
A csodálatos Gemenci erdő természetvédelmi terület, otthont ad számos hazai védett állat számára. Közkedvelt kirándulóhely, amely kisvasúttal is látogatható.
A víz közelsége adott, a város központi részén mindenki számára látogatható a városi stand, ahol a fákkal szegélyezett homokos-füves parton kellemes a pihenés és bármilyen vízi sport kipróbálható.
A soknemzetiségű települést pezsgő élet jellemzi, állandó táncos programok, színházi előadások, koncertek, hangversenyek színesítik az itt lakók életét. 2021 nyarán megújult Türr István Múzeum új állandó kiállítása az Örökségszálló, modern 3D-s elemekkel gazdagítva mutatja be Baja múltját.
Baja tökéletes választás kisgyermekes családok részére, mert a bölcsődétől egészen a diplomáig találnak választási lehetőséget.

Varju Emese tippjei:

Befektetésnek a mindig értékálló Belváros és környéke mellett kiemelten ajánlottak  még a Duna panorámás ingatlanok, a Futrinka utca és Dunafürdő házai.
Mivel Baja több pontján találhatók alapfokú oktatási intézények, így a város bármely területe jó választás családoknak.
 • Szép belváros
 • Zöld területek mennyisége
 • Egészséges életmód feltételei
 • Építészeti különlegességek
 • Egészségügyi ellátás színvonala
 • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
További ingatlanosok a térségben
Brigarszky Ildikó fotója

Brigarszky Ildikó

4 éve az ingatlan.com-on

Brigarszky Ildikó oldala
Baja mediterrán hangulatú víziváros. Az ügyfeleim azért szeretnek itt élni vagy szeretnének ide költözni, mert kevés ilyen város található Magyarországon, ahol a város közepén folyik a Sugovica. Nemcsak itt lehet strandolni, vízisportolni, hanem a Dunán is sok sziget várja a fürdőzni-, sportolni vágyókat. 
Emellett sok kulturális program közül is válogathatnak az itt lakók. Baján több nevezetesség is található, többek között a Jelky András szobor, a Türr István Múzeum, a Nagy István Képtár, a gyönyörű sétálóutca és Szentháromság tér és ha kirándulni szeretnének, a Gemenci erdő vár mindenkit. 
Gyermekes családok számára is kitűnő választás városunk, több bölcsőde, óvoda, iskola közül válogathatnak a szülők. Baja városa úgy gondolom, kitűnő választás bármely korosztály számára.

Brigarszky Ildikó tippjei:

Baja csendesebb részein, főleg a kiscsávolyi városrészen egyre több ingatlan épül, ahol leginkább kisgyermekes családok vásárolnak ingatlant. Mivel a környék csendes, kisebb az autóforgalom, mégis könnyen elérhető a város központja, az iskolái, a boltok. 
Ha pedig befektetésnek keres valaki ingatlant, akkor érdemes a belváros környékén vásárolni, mivel azok az ingatlanok mindig tartani fogják az értéküket.
 • Szép belváros
 • Turisztikai látványosságok
 • Megélhetési költségek
 • Tiszta levegő
 • Regionális közlekedés elérhetősége
 • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Baja és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch