Helló, Balmazújváros!

Balmazújváros ingatlan.com-os oldala

Balmazújváros fotója

Balmazújvárosban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Balmazújvárosi statisztikák

Balmazújváros irányítószáma: 4060

A grafikonon Balmazújváros lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Balmazújváros bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Vargáné Dobi Zsuzsánna fotója

Vargáné Dobi Zsuzsánna

3 éve az ingatlan.com-on

Vargáné Dobi Zsuzsánna oldala

A Balmazújváros két jellegzetes alföldi táj, a Hortobágy és a Hajdúság határán fekszik, Debrecentől 25 km-re. A városlakók közlekedését helyi és távolsági autóbuszjáratok segítik. A városon a debrecen–füzesabonyi vasútvonal halad keresztül. Hajdúszoboszló városközpontjával kiváló minőségű kerékpárút is összeköti.

Az egykori mezőváros az utóbbi években sokat fejlődött, megújult a városközpontban található közpark, a szabadtéri strand fedett gyógy- és termál résszel bővült, ifjúsági ház épült, korszerűsítették a város intézményeit.
A településen bölcsőde, több óvoda és általános iskola, gimnázium és szakképző működik. Az egészségügyi alapellátásban négy gyermekorvos, hét háziorvos dolgozik, 18 féle szakrendelés vehető igénybe. A napi bevásárlásokra két szupermarket és számtalan bolt ad lehetőséget, két bankfiók, humán- és állatgyógyszertárak, posta áll az itt lakók rendelkezésére.
A városban nagy hagyománya van a futballnak és a kézilabdának, amely sportágakban több korosztály működik.                  


Vargáné Dobi Zsuzsánna tippjei:

Debrecen közelsége miatt az utóbbi években Balmazújvárost sok fiatal pár választja, hiszen 30-40 perc alatt elérhető a megyeszékhely. Az ingatlanárak ugyan emelkedtek, de még mindig alacsonyabbak, mint Debrecenben. 

  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Közbiztonság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Balmazújváros és környéke

Eladó ingatlanok Balmazújvárosban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch