Helló, Nádudvar!

Nádudvar ingatlan.com-os oldala

Nádudvar fotója

Nádudvaron keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Nádudvari statisztikák

Nádudvar irányítószáma: 4181

A grafikonon Nádudvar lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Nádudvar bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kiss Sándor fotója

Kiss Sándor

11 éve az ingatlan.com-on

Kiss Sándor oldala
Nádudvar a Hortobágyi Nemzeti Park déli részén található. A szomszédos nagyobb települések:  Hortobágy, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Kaba, Karcag
A legközelebbi főútvonal, a 4-es főút 10 km-re, a legközelebbi vasútállomás szintén 10 km-re, Kabán, a Debrecen Nemzetközi Repülőtér légvonalban 40 km-re található. 
Nádudvar elsősorban  mezőgazdaságból él a mai napig. 
Az országos jelentőséggel bíró cégek a KITE és a NAGISZ szinte minden család életében érintettek. 
Nádudvar a paraszti kultúra hagyományainak megőrzésében élen jár, számos népművész dolgozik a településen. Többek között a fazekas mesterséget művelik magas színvonalon. 
Elsősorban falusias hangulatú lakóterületek jellemzőek. A központi rész kisvárosias, az ellátáshoz szükséges szolgáltatások itt találhatóak. 
A kulturális élet intézményei és az oktatási intézmények - bölcsőde, óvoda, általános iskola, művelődési ház -  megtalálhatóak a településen.

Kiss Sándor tippjei:

Nádudvaron nagyon kedvelt a fürdő környéke és a belvároshoz közeli területek. 
A  fiatalok szívesen választják a város déli, nyugati és északnyugati részét. Ezekre a vegyes minőségű és korú lakóépületek jellemzőek, de egyre több a felújított és új építésű ház is. 
A telekárak kedvező alternatívát biztosítanak a szomszédságban lévő Hajdúszoboszló, Debrecen vidéki nyugalmat kereső lakói számára.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Vendégszerető polgárok
  • Megélhetési költségek
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
További ingatlanosok a térségben

Nádudvar és környéke

Eladó ingatlanok Nádudvaron

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch