Helló, Hajdúhadház!

Hajdúhadház ingatlan.com-os oldala

Hajdúhadház fotója

Hajdúhadházon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Hajdúhadházi statisztikák

Hajdúhadház irányítószáma: 4242

A grafikonon Hajdúhadház lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Hajdúhadház bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tóthné Sigér Zsuzsanna fotója

Tóthné Sigér Zsuzsanna

3 éve az ingatlan.com-on

Tóthné Sigér Zsuzsanna oldala

Hajdúhadház folyamatos fejlődése az elmúlt években felgyorsult, amely elsősorban a Debrecen és Nyíregyháza megyeszékhelyek közelségének-, az ezekben található ipari parkok által nyújtott munkalehetőségeknek és a nagyon jó tömegközlekedésnek köszönhetőek.
(Budapest--Nyíregyháza vasútvonal, helyi járatú buszok 10-20 percenkénti indulása-, valamint az autópálya könnyű megközelíthetősége a 4-es főút, a 354-es elkerülő révén.)

Az önkormányzati intézkedések hatására a közterületek szépülnek, az intézmények megújulnak, a közbiztonság sokat javult. A népesség létszámának növekedését segíti a vissza nem térítendő letelepedési támogatás.

Az ide költöző családok mindennapjait megkönnyíti a kisbolt hálózat- és nagy áruházak jelenléte. Életüket színesíti a nagy hírnevű falunapok profi lebonyolítása, a szabadtéri színpadon előadások és koncertek szervezése.


Tóthné Sigér Zsuzsanna tippjei:

A 15-30 km-re található ipari parkok vállalatai által nyújtott munkalehetőségek vonzóvá teszik Hajdúhadházt az ország más tájegységein lakóknak is.

Közkedvelt a város északi-, nyugati- és déli része, valamint a főút közelében található utcák. Északon Téglás, nyugaton az elkerülő főút, délen Debrecen közelsége segít az ingatlanok értékének megőrzésében, -növekedésében.
Gyermekes családok is itt keresnek ingatlant a közintézmények-, hivatalok-, buszmegállók-, bevásárlóközpontok közelsége miatt. Az önkormányzat letelepedési támogatással segíti az itt lakni szándékozókat.

Fiatal családoknak leginkább megfizethetőek a használt lakások, a családi házak és az új építésű társasházi lakások. 

A város szívében találhatóak társasházak, amelyek számát növeli a 2022. tavaszán átadásra szánt 14 lakásos, magas műszaki tartalommal kivitelezett fejlesztés is.

A településen az ingatlanok ára az elmúlt évben emelkedésnek indult, elsősorban a városközpont 1 km-es körzetében lévő ingatlanoké. 

  • Szép belváros
  • Munkahelyek a közelben
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Turisztikai látványosságok
  • Munkalehetőségek helyben
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Hajdúhadház és környéke

Eladó ingatlanok Hajdúhadházon

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch