Helló, Ebes!

Ebes ingatlan.com-os oldala

Ebes fotója

Ebesen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Ebesi statisztikák

Ebes irányítószáma: 4211

A grafikonon Ebes lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Ebes bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Dusa István fotója

Dusa István

8 éve az ingatlan.com-on

Dusa István oldala
Ebes község Debrecentől 12 km-re, nyugati-, Hajdúszoboszlótól 7 km-re keleti irányban található. A közlekedése kiváló, a Budapestet Záhonnyal összekötő fő vasútvonal és a 4-es főútvonal között, illetve M35 autópálya közelében fekszik. Debreceni repülőtér 35 perc alatt elérhető. 
Ebes magas aranykorona értékű szántóföldekkel rendelkezik.

A település lakossága munkalehetőséget többek között főleg a mezőgazdasági szektorokban, az ipari parkban, emellett  Debrecenben és Hajdúszoboszlón találhat.

Ebesen magas szintű orvosi ellátás, valamint - új és felújított épületben - kiváló általános iskolai-, illetve gimnáziumi-, Debrecenben pedig egyetemi oktatás érhető el. 

A település vezetői, vállalkozói és lakosai a körülmények javításán dolgoztak és dolgoznak ma is. Ennek köszönhető a rendezett, virágos, fás, zöld utcák, az ipari park kialakítása, a múzeum alapítása, az utak aszfaltozása, az öregek otthona építése, az iskola és az óvoda fejlesztése, bővítése. 

Turisztikai-, kulturális- és sportrendezvények bőségesen vannak Ebesen, Debrecenben és Hajdúszoboszlón egyaránt. Az ebesi sportkör nagyon sok sportolót adott az országnak. 

Dusa István tippjei:

Ingatlan vásárlásra Ebes egész területét javaslom az értékállósága, a rendezettsége, a jó körülmények és a kiváló munkalehetőségek miatt. 
(A településközpont 10-20 %-al magasabb áron érhető el, de az ingatlan műszaki tartalma, a minősége és a telek mérete fontosabb szempont az érték megállapításánál.)

Az ingatlanok értékét növelték a különböző intézményi és infrastrukturális fejlesztések.
  • Munkalehetőségek helyben
  • Munkahelyek a közelben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
További ingatlanosok a térségben

Ebes és környéke

Eladó ingatlanok Ebesen

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch