Helló, Hajdúböszörmény!

Hajdúböszörmény ingatlan.com-os oldala

Hajdúböszörmény fotója

A fotót készítette: Országalbum / Vándormadár

Hajdúböszörményben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Hajdúböszörményi statisztikák

Hajdúböszörmény irányítószáma: 4220

A grafikonon Hajdúböszörmény lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Hajdúböszörmény bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Hajdúböszörmény kertvárosi lakókörnyezettel rendelkezik, a megye második legnagyobb városa, a hajdúvárosok legnagyobbika. Debrecentől mindössze 17 km-re fekszik, megközelíthető autópályán és a 35. számú főúton egyaránt.

Egyedülálló városszerkezete miatt inkább a családi házak jellemzik, de emellett két lakóteleppel is rendelkezik, ugyanakkor a közeljövőben több lakópark építése is várható a településen.
A város nyugalma vonzza azokat, akik a nyüzsgő Debrecenből a csendesebb, nyugodtabb környezetre vágynak.

Hajdúböszörmény városának két szakközépiskolája és egy híres gimnáziuma van, valamint a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara is itt található. Ezen kívül több óvoda, bölcsőde és általános iskola is működik a városban. Háziorvosi és szakorvosi rendelők, illetve számos magánorvosi rendelő biztosítja a megfelelő egészségügyi ellátást az itt lakók számára.
Munkalehetőség szempontjából dominál az ipar és a mezőgazdaság, de Debrecen közelsége, óriási munkaerő igénye is nagy szerepet játszik a város életében. A látnivalók (Hajdúsági Múzeum, Skanzen, Hajdúház) a megújult főtér, a szökőkút, és a gyógyvizes fürdő szerencsére sok látogatót vonzanak Hajdúböszörménybe.


Hajdúböszörményben az ingatlanok értékállók, az árak az elmúlt időszakban emelkedő tendenciát mutattak, jelentős árbefolyásoló tényező Debrecen közelsége.
Értékállóság szempontjából kiemelkedőek a társasházi lakások. A város két lakótelepe közül a városközponti szellősebb, nagy zöld felületek jellemzik és több játszótér is található itt.

Családi házak tekintetében az Északilucernás városrész értékállósága, élhetősége és hangulata kiemelkedő.

Hajdúböszörmény több kényelmi beruházást is végzett az utóbbi időben. A főtér rekonstrukció mellett a fürdőkerti rendezvényközpont kialakítása, futópálya és kerékpárutak építése, fürdő fejlesztés, járdák, terek, utak felújítása ma is folyamatos.

  • Zöld területek mennyisége
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Munkalehetőségek helyben
  • Autóforgalom
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Hajdúböszörmény és környéke

Eladó ingatlanok Hajdúböszörményben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch