Helló, Aszófő!

Aszófő ingatlan.com-os oldala

Aszófő fotója

Aszófőn keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Aszófői statisztikák

Aszófő irányítószáma: 8241

A grafikonon Aszófő lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Aszófő bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Weisz Gabriella fotója

Weisz Gabriella

11 éve az ingatlan.com-on

Weisz Gabriella oldala
Aszófő, a zölddel körülölelt csendes falu a Tihanyi-félsziget északnyugati lábánál, Balatonfüredtől 3 km-re fekszik. A településhez legközelebbi balatoni strand az egyedülálló természeti szépségű tihany-sajkodi öböl.

A településen áthaladó Séd-patak mellé épült vízimalmok és a szőlőterületek művelése biztosított megélhetést az elmúlt évszázadokban. A borászat mellett ma már a turizmus a másik legjelentősebb gazdasági ágazat. 

Aszófő könnyen megközelíthető, elérhető busszal és vonattal, valamint a balatoni biciklikörút is áthalad rajta. 
Legjelentősebb látnivaló a román stílusú templomrom, és a több mint 150 éves présházakból álló, balatoni panorámás, Vörösmáli pincesor. 

A Balaton és Tihany közelsége, a múlt építészeti emlékei és a napsütötte dűlőkön termelt borok együttesen adják a település esszenciáját. 
A nyüzsgő parttól és a kulturális élettől karnyújtásnyira, a csendet és a pihenést kedvelők számára ajánlott település. 

Weisz Gabriella tippjei:

A néhány kilométeres távolságban fekvő Balatonfüred és Tihany magas ingatlan áraihoz képest, Aszófő ingatlanjai kedvezőbb áron találnak vevőre. 
Az északi part legkeresettebb településeinek vonzáskörzetében található Aszófőn az ingatlanok értékállóak, hosszú távú befektetési célra is kiválóan alkalmasak. 
Fiatalok, családosok számára a 2020-as években a legmagasabb szintű energiahatékonysági elvárásoknak is megfelelő, 71-es főút menti lakópark kifejezetten ajánlott.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Egészséges életmód feltételei
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Biztonságos járda használat
További ingatlanosok a térségben

Aszófő és környéke

Eladó ingatlanok Aszófőn

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch