Helló, Szentes!

Szentes ingatlan.com-os oldala

Szentes fotója

A fotót készítette: Országalbum / Balla Béla

Szentesen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szentesi statisztikák

Szentes irányítószáma: 6600

A grafikonon Szentes lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szentes bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szentes város Magyarország dél-alföldi régiójában, azon belül Csongrád-Csanád megyében, a Tisza és a Hármas-Körös által közrefogva helyezkedik el. Közúton Hódmezővásárhely felől a 45-ös, Kecskemétről a 451-es főutakon lehet a városba érkezni. Vasúton Szolnok, Budapest, Hódmezővásárhely könnyedén elérhető, távolsági autóbusz járatokkal pedig az ország számos pontjára közvetlenül el lehet eljutni.

Az itt élő emberek főképp a helyi gyárakban, kereskedelemben dolgoznak és zöldségtermesztéssel foglalkoznak. A város élhető, hangulatos alföldi település, amely mentes a nagyvárosokra jellemző forgalmi forgalmi dugóktól, kerékpárút hálózata nagyon kiterjedt.

Van kórház, megfelelő színvonalú egészségügyi szakellátás, több középiskola és gimnázium is működik.

Bevásárlás a helyi kiskereskedők mellett az ide települt számos nagy áruházban is megoldható.

Sportolásra ad lehetőséget az uszoda, focipálya, több futópálya, és sportrepülőtér is.

A kulturális kikapcsolódást a számos kiállítás, koncert és a volt megyeháza udvarában tartott színházi előadások biztosítják. Nyáron kedvelt a a szomszédos Csongrádon lévő Körös-toroki strand, melyet kerékpárral is könnyen meg lehet közelíteni Szentesről. A hamarosan nyíló Tóth József színházban saját színtársulattal és vendégelőadásokkal fogják várni a közönséget. A városban található parkok, ligetek, csendes utcák, terek kellemes sétára csábítják az idelátogatókat.


A városban a kertes házak felértékelődtek az utóbbi időben.
A fiatalok számára vonzóak a belvároshoz közeli kis utcákban található, akár felújítást igénylő házak, az iskolák és óvodák közelsége miatt.

Nagyon keresettek a Kertvárosban található panel, illetve tégla építésű lakások is. A panellakásokban leginkább az alacsony rezsi költség a vonzerő.
A Szentes vonzáskörzetében lévő kis településeket a falusi CSOK igénybevételével nagyon sok fiatal választja, s még az ingatlan árak is jóval kedvezőbbek.

  • Vendégszerető polgárok
  • Tiszta levegő
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Turisztikai látványosságok
  • Munkalehetőségek helyben
  • Kikapcsolódási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Szentes és környéke

Eladó ingatlanok Szentesen

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch