Helló, Polgárdi!

Polgárdi ingatlan.com-os oldala

Polgárdi fotója

Polgárdiban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Polgárdi statisztikák

Polgárdi irányítószáma: 8154

A grafikonon Polgárdi lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Polgárdi bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Borsó Gábor fotója

Borsó Gábor

4 éve az ingatlan.com-on

Borsó Gábor oldala
Polgárdi város Székesfehérvár és a Balaton közötti elhelyezkedése, valamint az M7 autópálya közvetlen elérhetősége miatt vonzó az ide költözők számára. 
A családot alapítóknak fontos egészségügyi ellátás, patika, iskola, óvoda és bölcsőde is elérhető a városban, ezenkívül a városvezetés nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódot segítő beruházásokra is. Ezért felújított és újonnan kialakított szabadtéri edző- és futópályák, valamint játszóterek is az itt élők rendelkezésére állnak.
A lakosság élelmiszer ellátásáról  két jól felszerelt nagyáruház és kisebb vegyesboltok gondoskodnak. 
A városban  munkalehetőséget néhány kisebb gyártó és kereskedelmi cég és a helyi közműszolgáltató kínál, de sokan dolgoznak a mezőgazdaságban is. 
Az ide költöző fiatalok - élve a kiváló közlekedési lehetőségekkel -  Székesfehérváron, Budapesten, Siófokon, Tamásiban és akár Veszprémben is könnyedén találnak munkát.

Borsó Gábor tippjei:

Akik Polgárdiban terveznek ingatlant vásárolni, a szokásos, szinte teljes kínálatból tehetik meg azt, hiszen választhatnak panel- vagy tégla lakást, új építésű- vagy felújítandó családi házat, sorházat. De van lehetőség a nemrégiben épült vagy a jelenleg épülő lakóparkokban is ingatlant vásárolni. 
A fiatal párok, a családalapítók és általában a Polgárdiban letelepedni szándékozók számára a Május 1. úton/ lakótelepen, a Belváros, az Arany János és Ady Endre úti lakóparkok vagy a Barátság utcában épülő óvoda közelében, az Ifjúság utcai és a Fáy András lakótelepi tégla lakások között is érdemes szétnézni az eladó ingatlanok tekintetében. 

Polgárdi folyamatosan fejlődik, ami nyomon követhető az új óvoda vagy a bölcsőde építésénél, a helyi szociális ellátórendszer folyamatos fejlesztésénél, vagy akár a városi parkok, játszóterek felújításánál, a modern városi élet nélkülözhetetlen kellékeinek a "Street workout", azaz a szabadtéri edzőtermek fejlesztésénél, vagy akár a Budapest–-Balaton--Polgárdit átszelő kerékpárút építésénél is.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Tiszta levegő
  • Munkalehetőségek helyben
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Kulturális programok
További ingatlanosok a térségben

Polgárdi és környéke

Eladó ingatlanok Polgárdiban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch