Helló, Budapest, IX. kerület!

Budapest IX. kerület ingatlan.com-os oldala

IX. fotója

Budapest, IX. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, IX. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, IX. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, IX. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

A kerületben található a legtöbb felsőoktatási intézmény, ami igen vonzóvá teszi a fiatalok körében. A közlekedés kiváló, köszönhetően a M3 metrónak, 1-es és 3-mas villamosoknak, illetve a számos buszjáratnak.

A kimondottan parkos terület a József Attila lakótelepre jellemző, ahol európai szintű sportpályát létesítettek, illetve számos zöldfelület újult meg. Az önkormányzat erre a területre kiemelkedően ügyel, hogy megmaradjon a kerület "Rózsadombjának". Számos kulturális és kikapcsolódási lehetőség adott, mely kimondottan keresett a mai lakosok körében. A kerület rehabilitációs részén több új építésű projekt zajlik, vagy már átadásra került. \r\n


Fiatal, gyermekvállalás előtt álló párok, illetve családok részére a legalkalmasabb a József Attila lakótelep, a jó elhelyezkedése miatt pedig a rehabilitációs terület keresett és ideális. 
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Közlekedés a kerületben és a belváros felé
  • Kulturális programok
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Autóforgalom
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Budapest, IX. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch