Helló, Gyöngyös!

Gyöngyös ingatlan.com-os oldala

Gyöngyös fotója

A fotót készítette: Harangozó Márton

Gyöngyösön keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Gyöngyösi statisztikák

Gyöngyös irányítószáma: 3200

A grafikonon Gyöngyös lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Gyöngyös bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Balogh Nándor fotója

Balogh Nándor

9 éve az ingatlan.com-on

Balogh Nándor oldala

Gyöngyös város Heves megye második legnagyobb települése. Lakóinak száma hozzávetőleg 33.500 fő. Budapest és Eger közt a 3-as főútvonalon át kihagyhatatlan, míg autópályán megközelítve körülbelül félúton található.

A Mátra vidéke egyaránt vonzza a természet és gasztronómia iránt érdeklődő turistákat, amelyet kiegészít a Mátrai Borvidék.
Az utóbbi évtizedben jelentősen fejlődött Gyöngyös ipara, megerősítve ezzel a munaerőpiacot. Több középiskola mellett főiskolai/egyetemi képzés is van. A város és közigazgatási területe egyaránt bővelkedik szállodákban, téli- nyári és vizes sportolási lehetőségekben. Gyöngyös városa híres a Mátra Múzeumról, a műemlékeiről, és Európa második legjelentősebb egyházi kincstáráról.


Balogh Nándor tippjei:

Fiatal párok számára ár-érték arányban elérhető a Belvároshoz közeli, mégis a hegyek közelségét éreztető Mátrai úti lakótelep, ami az igényes lakókörnyezet, az infrastruktúra és az oktatási intézményekkel való jó ellátottsága miatt kedvelt.
Az utóbbi évek legnagyobb áremelkedése Gyöngyös "80-as" lakótelepén volt tapasztalható, míg az értékállóság a város néhány utcájának kivételével egész területére jellemző. A családi ház vásárlók számára fontos lehet odafigyelni a gyakran előforduló ingatlan nyilvántartási térképadatok és a valós építés eltérésére.
  • Szép belváros
  • Zöld területek mennyisége
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Megélhetési költségek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Közbiztonság
További ingatlanosok a térségben

Gyöngyös és környéke

Kiadó ingatlanok Gyöngyösön

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch