Helló, Jászárokszállás!

Jászárokszállás ingatlan.com-os oldala

Jászárokszállás fotója

Jászárokszálláson keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Jászárokszállási statisztikák

Jászárokszállás irányítószáma: 5123

A grafikonon Jászárokszállás lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Jászárokszállás bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tóth Zoltán fotója

Tóth Zoltán

6 éve az ingatlan.com-on

Tóth Zoltán oldala
Jászárokszállás közel 8.000 fős város Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megye határán. Az M3-as autópálya 16 km, Gyöngyös és Jászberény 20 km távolságon belül elérhető. 
A városban van bölcsőde, általános iskola, gimnázium, háziorvos és fogorvos, művelődési ház, bank, mentőállomás, valamint sokféle bevásárlási lehetőség (üzletek, boltok, pékségek) közül választhatunk.
A település az alföldi városokhoz hasonlóan nagyobb kiterjedésű, az utcák jelentős része csendes, nyugodt környezetben van. A város döntő többségében családi házas övezetekből áll, a belvárosban épült néhány négyemeletes társasház is.
A város kiemelt turisztikai eleme a termálvizű strand, amelynek környezetében üdülőövezet létesült. Az elmúlt évek során egyre több nyaralót téliesítettek, amelyek már állandó lakófunkcióval is rendelkeznek. A település szélén horgásztó is van.

Jászárokszálláson több gyár működik (CARRIER CR Magyarország Kft., Rosenberger Magyarország Kft., Faurecia Kft, Bundy Hűtéstechnikai Kft., Weger Hungária Kft.), amelyek a helyiek és a környező települések lakói számára munkát biztosítanak. Ezenkívül Gyöngyös, Jászberény és Jászfényszaru közelsége is széleskörű munkalehetőséget kínál.

Tóth Zoltán tippjei:

A település központja jelentős felújításon esett át. 
Az idősebb generáció számára a központ közelsége kiemelten fontos, elsősorban ezt a lokációt keresik. 
Az üdülőövezet ingatlanjai más házakhoz képest kedvezőbb áron megvásárolhatóak, ezért keresettek a fiatalok vagy a családok által, korszerűsítésük és téliesítésük könnyebben megoldható.
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Jászárokszállás és környéke

Eladó ingatlanok Jászárokszálláson

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch