Helló, Etyek!

Etyek ingatlan.com-os oldala

Etyek fotója

Etyeken keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Etyeki statisztikák

Etyek irányítószáma: 2091

A grafikonon Etyek lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Etyek bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szabó Balázs fotója

Szabó Balázs

3 éve az ingatlan.com-on

Szabó Balázs oldala
Etyek Budapesttől 30, Budaörstől 25 percre található. Közel van hozzá Biatorbágy, Bicske és Zsámbék is.
A településen van buszközlekedés, emellett autóval könnyen elérhető minden főútvonal és autópálya, 7-8 perc alatt megközelíthető a vasútállomás is. 
Az itt élők zöme nem a településen dolgozik. De 30 km-es körzetben találni bőven munkalehetőséget.

A falu jó hangulatú, bájos, kedves, virágos.
Szerethetőségéhez hozzájárul a rengeteg programlehetőség (pl.: a gasztrosétány, az éttermek, a halastó, a filmstúdió). Egyre több az olyan helyi program, amely a családosokat, a gyerekeket is megmozgatja.
Talán a legcsendesebb része a falunak Botpuszta, de mégis sétatávolságra van a szórakozási lehetőségektől. 

Helyben van iskola, óvoda, most épült meg a bölcsőde. Új egészségházat is kap idén a falu. Nincs nagyon sok vásárlási lehetőség, de minden fontosabb dolog megtalálható itt. Hétvégén kistermelői piac is működik.

Etyek lényegében egy jó közlekedési lehetőséggel elérhető, csendes, kiemelkedően fejlődő, élhető település. Gépkocsival rendelkezőknek csak ajánlani tudom, annak ellenére, hogy Fejér vármegyében található.
Itt többet kap a pénzéért, mint a közvetlen szomszédjában lévő nagyobb településen, itt csendesebb, nyugodtabb, családiasabb az élet. Cseppet sem hátrány a távolság, mivel a közlekedés kiváló.

Szabó Balázs tippjei:

Fiatal párok és gyermekes családok részére, ha rendelkeznek autóval, jó lakhatási lehetőségek vannak Etyek új építésű részein, ahol viszonylag fiatal a lakosság, nagy részük pedig  gyermekes család.
Idősebbeknek Botpuszta csendes részét ajánlanám. Visszavonulásra vagy akár aktív életre is javasolt a nagyobb telkek esetében. 
Etyek Ófalu része szintén alkalmas erre, onnan gyalogosan is kényelmesen elérhetőek a különféle szolgáltatások.

Nagyon sokat emelt a település színvonalán az utak rendbetétele, a kerékpárút, a látogatóközpont, az új bölcsőde és az épülő új egészségház is.
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Kulturális programok
  • Munkalehetőségek helyben
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Etyek és környéke

Eladó ingatlanok Etyeken

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch