Helló, Biatorbágy!

Biatorbágy ingatlan.com-os oldala

Biatorbágy fotója

Biatorbágyon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Biatorbágyi statisztikák

Biatorbágy irányítószáma: 2051

A grafikonon Biatorbágy lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Biatorbágy bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Héda Erzsébet fotója

Héda Erzsébet

9 éve az ingatlan.com-on

Héda Erzsébet oldala

Biatorbágy 17 km-re helyezkedik el Budapesttől, ezért az agglomeráció egyik nagyon kedvelt városa. Lakóinak száma meghaladja a 15 000 főt, amely az utóbbi években a különböző otthonteremtési kedvezményeknek hatására folyamatosan növekszik. 
Tömegközlekedése a településen áthaladó vasútvonalnak és több buszjáratnak köszönhetően nagyon jó. A Kelenföldi pályaudvar 15 percen belül elérhető, ahonnan az M4-es metróval a Budapest több pontja is könnyen megközelíthető. 

A munkavállalók zöme már helyben dolgozik, bár még mindig számottevő a Budapestre járók aránya és megnőtt a szomszéd településeken - Budaörsön, Törökbálinton stb. - munkát vállalók száma is.

A helyben működő kis- és közepes vállalkozások pl: a Lindab Kft, a Red Nyomda Kft., Aldi, Metro Áruház stb.

Biatorbágyon több bölcsöde, óvoda és általános iskola - köztük német nemzetiségi iskola - is segíti az itt élő családok életét. A Zöldsziget lakóparkban épül majd a gimnázium. 
A központban létrejött egészségház modern és korszerű. A háziorvosi ellátás is kiváló, valamint a kisállatok számára is több állatorvos áll rendelkezésre. 

A Faluház több kulturális rendezvénynek ad otthont. Számos sportegyesület és sportklub is várja a lakosokat.  

A településen több vásárlási lehetőség - Prima, Coop stb. - megye szerte híres cukrászdák - Kemenes-, Andrész Cukrászda - és a legtöbb fontos szolgáltatás elérhető. 

Biatorbágy nagyon kellemes, élhető, a lakói által kedvelt település. Szívesen költözik ide az idősebb-, a fiatalabb korosztály és a gyermekes családok is.


Héda Erzsébet tippjei:

A fiatal párok és a gyermekes családok számára leginkább a Zöldsziget lakóparkot ajánlom, mivel itt a házak és a lakások az elmúlt 20 évben épültek, korszerűbb technológiával. 

Emellett a Szarvasugrás lakóparban tudnak új építésű ingatlanokat vásárolni. 

Az árakat nagy mértékben befolyásolja a tömegközlekedéstől való távolság, az ingatlanok kora, korszerűsége. 
Az elmúlt 3-4 évben az otthonteremtési támogatásnak köszönhetően az ingatlanárak magasba szöktek. 
A lakóparkokban értékállóbbak az ingatlanok, de a település többi részén sem várható jelentős árcsökkenés. 

A legnagyobb területfejlesztés a Szarvasugrás területen történő parcellázás, lakópark építés volt. Itt még bővülés várható.

 • Zöld területek mennyisége
 • Tiszta levegő
 • Munkahelyek a közelben
 • Építészeti különlegességek
 • Turisztikai látványosságok
 • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben
Dudits Zsuzsanna fotója

Dudits Zsuzsanna

18 éve az ingatlan.com-on

Dudits Zsuzsanna oldala
Biatorbágy közkedvelt az agglomerációba költözni vágyók körében a település rendezettsége, természeti szépségei, jó közlekedése, fejlett infrastruktúrája miatt.
Alig 15 km-re fekszik Budapesttől, gépkocsival az M1-es autópálya felől közelíthető meg. A buszon kívül a vonatközlekedése is kiváló, amellyel a főváros 13 perc alatt érhető el. A településen és környékén helyi buszjárat is közlekedik.

Biatorbágy kertvárosias jellegű. A régi településrész többnyire családi házakkal beépített, az újabb lakóövezetekben sorházak és társasházak is épültek. 
A város vezetésének fontos alapelve, hogy a beépítésekkel egyensúlyban maradjon a zöld területek aránya. A városban mindenhol parkok, játszóterek, sportpályák kerültek kialakításra. 
A település páratlan természeti környezetben található: hegyek, dombok, patakok, tavak  - Biai-halastó, Pecató -, erdők, természetvédelmi terület - Nyakas-kő, Százlépcső -, kirándulóútvonalak mindegyike megtalálható itt.

Van bölcsőde, több óvoda és a hagyományos általános iskolán kívül működik katolikus-, református- és művészeti iskola, kéttannyelvű oktatás, valamint idén kerül átadásra egy innovatív középiskola is.
A háziorvosi rendszeren kívül éjjel-nappali orvosi ügyelet és rendelőintézet is működik.
Barátságos kis kávézók, cukrászdák, kerthelyiséges éttermek adnak családias hangulatot a településnek.

Dudits Zsuzsanna tippjei:

Biatorbágyon mindenki megtalálja a számára megfelelő ingatlant. 
A lakóparkok lakásait leginkább a pályakezdő fiatalok és az idősebbek keresik, míg a sorházakat és családi házakat a már gyermekes családok részesítik előnyben. Mivel a településen belüli közlekedés a helyi buszjárattal jól megoldott, a kényelme mindenhol biztosított. 

Ingatlan kereséskor csak azt érdemes eldöntenie, hogy modern, lakóparki környezetben szeretne élni, vagy kertvárosias hangulatban, családi házak között, esetleg tó partján, vagy erdő mellett.
Itt mindezekre van lehetőség!
A településen eltöltött 23 éves szakmai tapasztalatommal segíteni tudok Önnek is a megfelelő otthon megtalálásában.
 • Csendes, nyugodt helyek
 • Tiszta levegő
 • Közbiztonság
 • Biztonságos járda használat
 • Pezsgő belvárosi élet
 • Kulturális programok
További ingatlanosok a térségben

Biatorbágy és környéke

Kiadó ingatlanok Biatorbágyon

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch