Helló, Dunaújváros!

Dunaújváros ingatlan.com-os oldala

Dunaújváros fotója

A fotót készítette: Pataki Gyula

Dunaújvárosban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Dunaújvárosi statisztikák

Dunaújváros irányítószáma: 2400

A grafikonon Dunaújváros lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Dunaújváros bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Pataki Klára fotója

Pataki Klára

8 éve az ingatlan.com-on

Pataki Klára oldala

Dunaújváros, Budapesttől 80 km-re-, Székesfehérvártól 50 km-es távolságra eső, csodás Duna-parti város.

A központi részen, a piac mellett található a buszpályaudvar, ahonnan az ország több pontjára is könnyedén eljuthatunk. A helyi buszközlekedés is kiváló.

A város rendelkezik hajóállomással és kikötővel is. A környező falvak lakói közül sokaknak ad munkát a Dunaferr, a Dunaújvárosi Papírgyár, a Hankook és a Ferrobeton.

Az általános iskolák és a középiskola mellett egyetem is van a városban. Több sportolási lehetőség elérhető: úszás, jégkorong, kézilabda, futball. Különféle kisebb-nagyobb kereskedelmi egység található a városban (OBI, Tesco, Aldi, Lidl, Interspar). Az Alsó-Duna-part számos rendezvénynek volt már a helyszíne. A kikapcsolódásra vágyóknak ajánlom a nemrégiben felújított Dózsa mozit, a Bartók színházat, a híres Halászcsárdát, a Fabó Éva Uszodát. Dunaújváros egy élhető város, sok zöldövezeti résszel, parkokkal, kedves emberekkel.


Pataki Klára tippjei:

Fiataloknak, gyerekeseknek a Béke városrészt ajánlanám, több zöld területtel, játszótérrel, felújított bölcsődével, óvodával. Az ingatlanok leginkább a belvárosban és a Felső-Duna-parti részen tartják az árukat.
  • Vendégszerető polgárok
  • Munkalehetőségek helyben
  • Családos programok
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Tiszta levegő
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Dunaújváros és környéke

Kiadó ingatlanok Dunaújvárosban

© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch