Helló, Balatonszabadi!

Balatonszabadi ingatlan.com-os oldala

Balatonszabadi fotója

Balatonszabadiban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Balatonszabadi statisztikák

Balatonszabadi irányítószáma: 8651

A grafikonon Balatonszabadi lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Balatonszabadi bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Füzesi Csaba Márk fotója

Füzesi Csaba Márk

3 éve az ingatlan.com-on

Füzesi Csaba Márk oldala
Balatonszabadi legnagyobb előnye, hogy aki nagyvároshoz közel, de csendben, jó ár-érték arányban szeretne ingatlant vásárolni, az is családias környezetben tud itt élni. 
Vonzó lehet a nyaralók és az állandó lakosok számára is, hiszen Siófok 6 km-re található, az aranyparti szabadstrand 5 km. 
Autóval, busszal és biciklivel is megközelíthető Siófok. 

Balatonszabadiban is található több élelmiszerbolt, posta, önkormányzat, gyógyszertár, óvoda, művelődési ház, templom, gyermekorvos és fogorvos is, minden, amire szükség lehet, de ha valami hiányozna, akkor Siófokon természetesen, mindent megtalálhatunk. 

Van egy állatmenhely a közelben, ott szabadon sétáltathatóak a kutyusok. 
Boxterem, paintball- és íjászpálya is található a településen, ha valaki sportolni szeretne.

Füzesi Csaba Márk tippjei:

A legutóbbi területfejlesztés során, a kb. 3000 fős Balatonszabadiban szebbé tették a faluközpontot, épült egy új bölcsőde és egy játszótér.

Siófok felöl nézve Balatonszabadi első részében vannak inkább új építésű ingatlanok, de elvétve máshol is természetesen, ezeket preferálják jobban a fiatalok és a középkorosztály, a korábbi építésű épületeket pedig az idősebb korosztály. 
Siófok és a Balaton közelsége pedig itt is meghatározó az értékállóságban. 
Ugyanitt, a falun belül nagy eltérés nincs, de a természetesen az új építésű, falu elején található ingatlanok lesznek a legértékállóbbak.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Zöld területek mennyisége
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Balatonszabadi és környéke

Eladó ingatlanok Balatonszabadiban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch