Helló, Budapest, VII. kerület!

Budapest VII. kerület ingatlan.com-os oldala

VII. fotója

Budapest, VII. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, VII. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, VII. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, VII. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

IL Settimo Kft.

14 éve az ingatlan.com-on

IL Settimo Kft. oldala

Erzsébetváros területét tekintve Budapest legkisebb, ugyanakkor legsűrűbben lakott kerülete. Ennek ellenére számos jó állapotú, vagy épp az elmúlt években felújított zöld parkot-, teret találunk a századfordulós bérházak között. Ilyen a Belvárosi Pihenőpark, a Klauzál tér, a Kéthly Anna tér, az Almássy tér, a Rózsák tere, vagy akár a Szenes Hanna park, északnyugatról pedig a Városliget teszi színesebbé a városrészt.

A kerületben az autóval közlekedés bosszankodásra adhat okot, mert az utcák zöme egyirányú és a parkolási lehetőségek korlátozottak. A tömegközlekedésre azonban nem lehet panasz, hiszen mind a négy budapesti metró érinti a kerület határvonalát, a 4-6 villamos pedig átszeli azt, és szinte minden második utcán találkozhatunk trolival.

Erzsébetvárosban minden korosztály talál magának kikapcsolódási lehetőséget. A Körúton belüli részén egymást érik az éttermek, kávézók, szórakozóhelyek, de több színház, templom, és zsinagóga is található itt.


IL Settimo Kft. tippjei:

A kerület Körúton belüli része inkább a fiatal korosztály és a befektetési céllal vásárlók számára ideális választás, a lakásárak itt a legmagasabbak.

A Körúton kívüli és Ligetvárosi része családok számára élhetőbb, ugyanakkor a kiadási célra keresőknek is kedvező, az egyetemek közelségének köszönhetően.

A Városliget fejlesztése pozitív hatással van a külső-erzsébetvárosi ingatlanpiacra, míg a rövidtávú kiadás felfutása, vagy épp hanyatlása a belső-erzsébetvárosi árakra gyakorol nagy hatást.

  • Munkalehetőségek a kerületben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Autóforgalom
  • Családos programok
  • Sportolási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Budapest, VII. kerület és környéke

Kiadó ingatlanok Budapest, VII. kerületben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch