Helló, Budapest, VI. kerület!

Budapest VI. kerület ingatlan.com-os oldala

VI. fotója

Budapest, VI. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, VI. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, VI. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, VI. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Terézvárost szinte bárkinek ajánlom, hiszen családosok számára a közvetlen szomszédságban van a Városliget, ahol kiváló hétvégi programokon lehet részt venni.

De népszerű azon fiatalok között is, akik első lakásukat vásárolják, akik családi házban nőttek fel, és az eddigi életükből hiányzott a nagyvárosi pezsgés. Mindezt az élményt a Liszt Ferenc tér vagy az Andrássy úton található éttermek, kávézók megadhatják.

De ne feledkezzünk el a befektetésről sem, hiszen összeköltözésnél nem mindenki tud azonnal lakást vásárolni, így magas azok aránya akik először bérleménybe költöznek.


A családosok számára mindenképpen a Körúton túli, a Városligethez közelebbi részt ajánlom, míg a fiatalabb generáció, vagy a befektetést keresők számára pedig a Körút környékét illetve azon belüli részét ajánlom.
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Zöld felületek aránya
  • Autóforgalom
  • Sportolási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Budapest, VI. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch