Helló, Tiszaújváros!

Tiszaújváros ingatlan.com-os oldala

Tiszaújváros fotója

Tiszaújvárosban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tiszaújvárosi statisztikák

Tiszaújváros irányítószáma: 3580

A grafikonon Tiszaújváros lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tiszaújváros bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kormos Attila fotója

Kormos Attila

11 éve az ingatlan.com-on

Kormos Attila oldala
Tiszaújváros Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város, területileg a Tiszaújvárosi járás és a Tiszaújvárosi kistérség részeként besorolva. Miskolctól 30 km-re helyezkedik el, vonzáskörzetében Nyíregyháza, Szerencs és Debrecen találhatóak.
Tiszaújváros három részre osztható. A szépen kiépült kertvárosban új építésű társasházak, illetve családi házak épültek. Jellemzőek a 60-70-es években épült panel- és téglalakások. Illetve a Tiszaparti városrész  - az Erőmű lakótelep - épületei. 
Tiszaújváros egy "fiatal" város, ahol nincsenek régi épületek és múzeumok.
A turisztikai látványosságok közé tartozik a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő, amely igazi élmény a család minden tagjának.
Tiszaújvárost vonzóvá teszi a kielégítő munkaerőpiaca is. Ipari parkok kiépítése történt meg, ahová a jó hírű multinacionális cégek betelepítése folyamatos munkalehetőséget biztosít. Jelenleg a MOL területén folyik a Polyol és a Polimer beruházás, az üzemek építése több ezer embernek ad munkát, egyben fellendítette a bérleti és eladási piacot is.

Kormos Attila tippjei:

Tiszaújvárosban a fiatalabb városrész, a Szent István út és az Örösi út között épült és panelprogramban résztvett lakások a legkeresettebbek a fiatalok számára.
Az egykori Leninváros elsőként megépült tégla építésű társasházai ma is közkedveltek az idősebb korosztály körében. Sokan közülük a mai napig az akkor átadott lakások első lakói.
Fontos árbefolyásoló tényező az itt vásárlók számára a keresett emeletszám (földszint, első emelet), illetve a közintézmények pár perces sétával történő elérése.

A kertvárosi részen található modern családi házak és az új építésű társasházi lakások a legértékállóbbak. Folyamatosan nagy rájuk az kereslet, viszonylag rövid idő alatt gazdára találnak ezen a városrészen a magasabb értéket képviselő ingatlanok is.

Tiszaújváros Önkormányzata a kertváros Keleti-lakóövezetben összesen 43 beépíthető, teljes közművel, aszfaltozott úttal és térvilágítással ellátott lakótelket alakított ki, amely jelenleg is értékesítés alatt áll.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Fejlődő közösségi terek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Helyi hagyományok ápolása
További ingatlanosok a térségben

Tiszaújváros és környéke

Eladó ingatlanok Tiszaújvárosban

Kiadó ingatlanok Tiszaújvárosban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch