Helló, Miskolc!

Miskolc ingatlan.com-os oldala

Miskolc fotója

Miskolcon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Miskolci statisztikák

Miskolc irányítószáma: 3500

A grafikonon Miskolc lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Miskolc bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Miskolc, megyeszékhely, amelyet nagyvárosi élet jellemez, rengeteg kulturális programmal, koncerttel, sport- és egyéb rendezvénnyel, fesztivállal. Turisztikailag is vonzó csodás fekvéséből-, a Bükk közelségéből adódóan, az itt található Lillafüredi Palotaszálló és Hámori-tó, a Bükki Vadaspark, valamint a nagy fejlesztéseken átesett miskolctapolcai fürdőnek köszönhetően.

Miskolc történelmi Belvárosa szép és nyüzsgő, tele pubokkal, kávézókkal és a Miskolci Nemzeti Színház épületével, amely egész évben nívós előadásokkal várja a közönségét. A Bükk lábánál elhelyezkedő Diósgyőri Vár is számos kulturális programnak szolgál helyszínéül.
Az Avas városrészen számtalan vendégváró borospince és a város egyik szimbóluma az Avasi Kilátó található.

Fontos városrész a Miskolci Egyetem helyszíne, amely rengeteg diáknak ad otthont, kollégiumokkal, sport -, szórakoztató- és kulturális létesítményekkel. A Műszaki karokra építve számos nagy cég kínál modern munkakörülményeket és versenyképes jövedelmet, ilyen például a Bosch.
Miskolcon minden megtalálható ami egy nagyvárost jellemez és élhetővé tesz.


Miskolcon még mindig jó befektetés ingatlant vásárolni.

Fiatal pár első ingatlanvásárlására főleg a megfizethetőbb árfekvésű lakótelepi ingatlanokat ajánlom, amelyeket igény szerint több lakótelep választékából találhatnak meg.

Családosoknak az új építésű lakásokat, családi házakat és sorházakat-, esetleg a jó áron vásárolt városi- vagy agglomerációban található-, felújítható családi házakat javaslom az állami támogatások igénybevételével.

  • Építészeti különlegességek
  • Turisztikai látványosságok
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Munkalehetőségek helyben
  • Munkahelyek a közelben
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Miskolc és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch