Helló, Oroszlány!

Oroszlány ingatlan.com-os oldala

Oroszlány fotója

Oroszlányban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Oroszlányi statisztikák

Oroszlány irányítószáma: 2840

A grafikonon Oroszlány lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Oroszlány bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Telek Bernadett fotója

Telek Bernadett

7 éve az ingatlan.com-on

Telek Bernadett oldala
Oroszlány Komárom-Esztergom megyei megyeszékhely, Tatabánya és a híres vizek városa, Tata 15 km-es vonzáskörzetén belül található. Jó infrastruktúrával rendelkezik, közel az M1-es autópályához, félúton Győr és Budapest között. 
A korábbi bányászváros mára ipari várossá alakult, egyre bővülő ipari parkja számos helyi és határon túli embereknek nyújt munkát. 
A város folyamatosan szépül, kulturálisan fejlődik. 
Oroszlány büszkesége Majk, a Közép-Európában is egyedülálló,  XVIII. századi műemlékegyüttes, valamint a zarándokhellyé lett Bokodi-tó. 
A város Főterén rendszeres programok várják az itt élőket, a fiataloknak sportolási- és némi szórakozási lehetőség is adatik. 
A településnek két általános iskolája mellett két középiskolája van és egy új sportcsarnoka. A nagyobb üzletek a város szélén találhatóak meg. 

Telek Bernadett tippjei:

A helyi ingatlanárak az elmúlt években felzárkóztak a közeli nagyobb városokéhoz, Oroszlány jó közlekedése és folyamatosan fejlődő ipari területe miatt. 
A városban vegyesen megtalálhatóak a régi, a téglaépítésű, a csúsztatott zsalus és a panellakások is. 
A kertes házra vágyók tudnak válogatni falusi környezetben és egyéb, kertes házas övezetben is. A befektetők is szívesen vásárolnak az utóbbi időben, mert ár-érték arányban Oroszlány kedvezőbb megtérülésű egyéb városokhoz képest. 
Az elmúlt évek nagy településfejlesztései közé tartozott az oroszlányi Bányászati Múzeum, amely keresett turisztikai látványosság. Itt élethű közegben ismerkedhetnek meg a fiatalok is a bányászat múltjával. 
  • Turisztikai látványosságok
  • Munkahelyek a közelben
  • Sportolási lehetőségek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Oroszlány és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch