Helló, Nyíradony!

Nyíradony ingatlan.com-os oldala

Nyíradony fotója

Nyíradonyban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Nyíradonyi statisztikák

Nyíradony irányítószáma: 4254

A grafikonon Nyíradony lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Nyíradony bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Nyíradony Debrecentől mindössze 30 km-re található. A 2020-ban átadott, Hajdúsámsont elkerülő 471-es főúton haladva a cívisváros autóval könnyen elérhető, de közvetlen busz- és vonatjáratok is közlekednek a két település között.
Az utóbbi években a helyi szolgáltatások bővülése és a nagyváros könnyebb elérése miatt az itt lakók főleg Debrecenben vagy környékén keresnek munkalehetőséget.
A központban megtalálható a mindennapi élethez szükséges legtöbb intézmény, óvoda, általános- és középiskola, egészségügyi központ, valamint bevásárlási lehetőségek egyaránt.
A központtól néhány száz méterre található a Harangi Imre Rendezvénycsarnok és Uszoda pedig rendszeresen otthont ad sporteseményeknek, koncerteknek, gáláknak és egyéb rendezvényeknek, ami a helyiek kikapcsolódását nagyban szolgálja. 
A körülbelül 7-8 ezer főt számláló Nyíradonyt azoknak ajánlom, akik szeretik a kisvárosok hangulatát, ám mégsem szeretnének túlzottan eltávolodni Debrecentől.


Egy fiatal pár számára főként a központot és a környékét ajánlanám, ugyanis gyalogosan is percek alatt elérhető az óvoda, az iskolák, az egészségügyi központ, a posta, az okmányiroda. 
A másik nagy előny, hogy ezen a területen jóval értékállóbbak az ingatlanok a település külső részeihez viszonyítva, így adott esetben az ingatlan későbbi értékesítése is könnyebbé válik.
  • Szép belváros
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Turisztikai látványosságok
  • Munkalehetőségek helyben
  • Munkahelyek a közelben
További ingatlanosok a térségben

Nyíradony és környéke

Eladó ingatlanok Nyíradonyban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch