Helló, Kondoros!

Kondoros ingatlan.com-os oldala

Kondoros fotója

Kondoroson keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Kondorosi statisztikák

Kondoros irányítószáma: 5553

A grafikonon Kondoros lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kondoros bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Kővágó Bertold

1 éve az ingatlan.com-on

Kővágó Bertold oldala
Kondoros  Békés vármegye Szarvasi járásában fekszik, a megyeszékhelytől Békéscsabától 25 km-re. A 44-es főút szeli át, de 2019 óta az M44-es autóúton is megközelíthető. 

Híres fürdővárosok veszik körül, mint például Orosháza-Gyopárosfürdő és Gyomaendrőd, amelyek szintén könnyen elérhetőek, hiszen Kondoros közéjük ékelődve helyezkedik el. 

A munkalehetőségeket tekintve több kisebb vállalkozás is működik a városban, de legtöbben a környező, nagyobb városokban dolgoznak, ahová rendszeres autóbuszjárattal is könnyen el tudnak jutni. 

Kondoros méltán híres csárdájáról, de emellett több turisztikai látványosság is megtalálható a városban. Többek között a Batthyány-Geist-kastély és kápolna. 

A városban bölcsőde, óvoda, általános iskola is működik, valamint 2022-ben a Nemzeti Művelődési Intézet létrehozta a Kondorosi Fehér Liliom Népfőiskolát. 

Az elmúlt években nemcsak a kulturális fejlődés volt jellemző a városra, hanem játszóterek, közösségi tér és egy szabadtéri kondipark is átadásra került. Kondoros fejlődése folyamatos, az elmúlt években a szennyvízhálózat is kiépült és vele párhuzamosan az utcák szilárd burkolata is.

Kővágó Bertold tippjei:

Kondoros vonzó a fiatalok számára, mert a városban működő bölcsőde, óvoda és általános iskola mellett a szomszédos városokban több jó hírű középiskola és főiskola is található. 
Nem kell órákat utazni a munkába járás és a bevásárlás miatt sem, hiszen Szarvas, Orosháza, Gyomaendrőd és Békéscsaba is körülbelül 30 perc alatt megközelíthető autóbusszal. 
A város az alacsony lélekszáma miatt lehetőséget kapott, hogy a fiatalok az úgynevezett „falusi CSOK” igénybevételével vásárolhassanak ingatlant a városban.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Építészeti különlegességek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
További ingatlanosok a térségben

Kondoros és környéke

Eladó ingatlanok Kondoroson

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch