Helló, Helvécia!

Helvécia ingatlan.com-os oldala

Helvécia fotója

Helvécián keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Helvéciai statisztikák

Helvécia irányítószáma: 6034

A grafikonon Helvécia lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Helvécia bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Helvécia Kecskeméthez tartozó nagyközség, ám mégis önálló hagyományokkal bír. Két főbb útról lehet megközelíteni, ennélfogva percek alatt elérhető a nagyváros.
Mára két iskolája, két óvodája, és egy bölcsődéje van, amelyek a legjobban felszerelt intézmények közé tartoznak. Minden fontosabb dolog megtalálható a községben, posta, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár stb., amelyeket sétálva vagy biciklivel is megközelíthetünk.
Az elmúlt öt évben sok fiatal család találta vagy építette meg otthonát ebben a faluban, ebből is látszik, hogy eredményesek a fejlesztések, és ennek köszönhetően gyarapodnak a programok. 
Hatalmas siker szokott lenni a helyi traktoros felvonulás, a nagyközség alapítási disznótoros ünnepe, a szüreti napok,  a minden évszakban megrendezett maratoni futás, valamint a lovaskocsis felvonulások.
Jellemző az itt lakók közvetlensége, segítőkészsége. 
Helvécia nyugodt, családias, barátságos település, ahol minden korosztály szívesen tölti a mindennapjait.

Fiatal párok vagy családosok számára két lokációt tudnék javasolni az óvodák közelében, ahol új osztású telkeket is lehet vásárolni. 
Az egyik a régi Szabó Sándor-telepi környék, a másik a Lövi dűlő és Kiskőrösi út közötti új parcellázás. 
Fejlesztést tekintve az egész településen kiépített kerékpárút van, amely a biztonságos közlekedést segíti akár gyalogosan, vagy babakocsival is. 
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Helvécia és környéke

Eladó ingatlanok Helvécián

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch