Helló, Aszód!

Aszód ingatlan.com-os oldala

Aszód fotója

Aszódon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Aszódi statisztikák

Aszód irányítószáma: 2170

A grafikonon Aszód lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Aszód bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Aszód 6200 fős kisváros Budapesttől 40 km-re. 
Rendelőintézetek, mentőállomás, bölcsőde, óvoda, általános iskolák, kéttannyelvű középiskola, zenei és művészeti iskola van a városban. A közeljövő tervei között szerepel a városi uszoda megépítése és a kerékpárút-hálózat fejlesztése.
Aszód megközelíthető vasútvonalon, távolsági busszal, autóval az M3-as autópályán és a 3-as számú főúton. Ennek köszönhetően a főváros 30 percen belül elérhető. 
A lakosság nagy része ingázik, de helyben is több középvállalkozás biztosít munkahelyet az itt élőknek. 
A helyi közlekedést segíti, hogy a városban nincsenek parkolódíjak.
Kastélya, felújított főtere és számos műemlék emeli a város színvonalát.
Aszódon jelen van több bank és nagy élelmiszerlánc, drogéria, Kormányablak és minden közintézmény.
Csendes, nyugodt kisvárosi hangulatával, jó közlekedési lehetőségével és ellátottságával, a főváros közelségével csábítja az ideköltözőket. 
Minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.

Aszódon a legjobb környék egy fiatal pár számára az Evangélikus Gimnázium körül kialakult új lakótelep, igényes, modern családi házakkal, fiatal lakosokkal.
Idősebbeknek a központból induló Berkes utcai részt és az "Újtelepként" ismert kertvárosi részt, a Bethlen Gábor utca környékét ajánlom. Ez távolabb van a központtól, de percek alatt elérhető a piac és a bolt.
Gyermekes családoknak a központhoz közeli Petőfi utcát, illetve a Falujárók úti lakótelepet ajánlom, attól függően, hogy milyen lakásban szeretnének lakni. Ez utóbbi kedvelt része a városnak, az árak viszonylag alacsonyabbak.
Árbefolyásoló tényező, hogy hol helyezkedik el az ingatlan. A Belvároshoz tartozó, főút feletti utcákban igen rövid időn belül gazdára talál egy ingatlan. Itt részben régi, felújított polgári házak, kis részben új építésű ingatlanok vannak. Az árak is ehhez igazodnak.
Értékállóak a belvárosi részen és a főtéren lévő kastély közelében épült régi és felújított házak, valamint a főúton lévő, 19. században épült történelmi házsor.
A legmagasabb ára ezenkívül a Fesztivál tér modern, új házainak van.
A városban több fejlesztés is történt: kibővült ipari park, megújult a főtér, felújították a Podmaniczky kastély kupoláját és a bejárati kőszobrokat is, vízelvezető árkokat építettek, utcákat aszfaltoztak.
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Munkahelyek a közelben
  • Fejlődő közösségi terek
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Egészségügyi ellátás színvonala
További ingatlanosok a térségben

Aszód és környéke

Eladó ingatlanok Aszódon

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch