Helló, Dabas!

Dabas ingatlan.com-os oldala

Dabas fotója

Dabason keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Dabasi statisztikák

Dabas irányítószáma: 2370

A grafikonon Dabas lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Dabas bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Sponga Mária fotója

Sponga Mária

15 éve az ingatlan.com-on

Sponga Mária oldala

Dabas város Pest megyében helyezkedik el és körülbelül 17.000 lakosa van. A város Gyón, Dabasi-Szőlők, Sári és Sári-Besnyő, valamint Alsó- és Felső-Dabas településrészek egyesülésével jött létre.
Elérhető távolságra van a fővárostól. Kellemes, nyugodt hely, ahol egyszerre családi-, társas-, vagy akár ikerházak is megtalálhatóak, mindenki igényét figyelembe véve.

A város megfelelne egy nyugati színvonalú kisvárosnak is, mivel nagyon fejlett az infrastruktúra, az oktatás, a vendéglátás, sokféle üzlet elérhető, bőven van látnivaló, sportolási és szórakozási lehetőségekkel is bővelkedik.
Központjába mindig van valami esemény, amivel kedveskednek az itt lakóknak vagy akár a messzebbről érkezőknek; pl. a jégkorcsolya pálya, a dumaszínházi estek, a nyári utcabálok és szüreti felvonulások. Minden korosztálynak van megfelelő program. Sokan ismerhetik a Szent Jakab-sétányt, amely az egész családnak egy jó kikapcsolódás lehet egy délután során.

Jelentős a gazdasági élet, sok munkalehetőség van, mivel számos kis- és középvállalkozás gyarapítja a várost. Kiemelkedő a mezőgazdaság és virágkertészet is. Egyre több figyelmet fordítanak a környezettudatosságra, erre az óvodákban illetve az iskolákban is kifejezetten figyelnek.
A városban 3 bölcsőde-, 7 óvoda-, 4 általános iskola-, 2 középiskola- és egy alapfokú művészetoktatási intézmény is működik.

Személy szerint azért szeretek itt élni, mert egy jó-, összetartó-, vendégszerető közösség vagyunk, segítjük egymást a mindennapokban. 

Bármelyik városrészen megtalálhatjuk a számunkra megfelelő környezetet és ingatlant, valamint a hozzá tartozó jó szomszédot is. 


Sponga Mária tippjei:

Dabas és a környező települések egyaránt fejlődő városnak tekinthetőek, mindegyik alkalmas fiatal párok életkezdéséhez.
A településeken nemzetiségi- és nyelvi óvodák is működnek, amely a gyermekeseknek lehet fontos.
Az árak - amelyeket a város fejlődése is alakít -, az elmúlt időszakban felfelé ívelő stádiumban vannak.
Számos új építésű ingatlan került kivitelezésre, értékesítésre. Emellett az oktatás-, a kultúra- és a sport területén is kimagasló fejlesztések - pl. Sportcsarnok - történtek.

  • Szép belváros
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
További ingatlanosok a térségben

Dabas és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch