Helló, Mohács!

Mohács ingatlan.com-os oldala

Mohács fotója

Mohácson keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Mohácsi statisztikák

Mohács irányítószáma: 7700

A grafikonon Mohács lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Mohács bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Mohács egy kedves, barátságos, élhető város. Az 56-os és az 57-es útról lehet megközelíteni, az M6-os autópálya 10 percnyi távolságra van.

Munkalehetőséget a város nagyüzemei - pl.: MOFA Farostlemezgyár, MCS Vágóhid, Le Bélier Öntöde - a kereskedelmi egységek, illetve a határátkelők egyaránt biztosítanak az itt élőknek.

Mindenki biztonságban felnevelheti gyermekeit. A városban a bölcsődétől - a gimnáziumig, a legtöbb oktatási intézmény megtalálható. 
Emellett a kórház, a szakrendelők, a családsegítő - és védőnői szolgálat is jól működik.

A Duna meghatározó szerepet tölt be egy mohácsiak életében. Lehet sétálni, sportolni, horgászni, evezni, úszni, kirándulni!

Aki Mohácson jár, érdemes megnéznie a Busóudvart, a Kanizsai Dorottya Múzeumot, a Szent Miklós Vízimalmot, a Fogadalmi templomot és környékét! 

Várjuk szeretettel !


Amennyiben fiatal párként keres ingatlant, a lakótelepi lakásokat ajánlom!

Nagycsaládosoknak a nagyobb családi házakra hívnám fel a figyelmét, amelyek a városközpontban vagy a peremkerületekben egyaránt megtalálhatóak. 

Az ingatlanok ára emelkedett az elmúlt években. Nagyobb a kereslet, mivel nőtt a munkahelyek száma, jó befektetés az ingatlan. 
Az albérletek is keresettek.

  • Szép belváros
  • Építészeti különlegességek
  • Vendégszerető polgárok
  • Megélhetési költségek
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Mohács és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch