Helló, Vigántpetend!

Vigántpetend ingatlan.com-os oldala

Vigántpetend fotója

Vigántpetenden keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Vigántpetendi statisztikák

Vigántpetend irányítószáma: 8294

A grafikonon Vigántpetend lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Vigántpetend bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Ulrich Ábel fotója

Ulrich Ábel

1 éve az ingatlan.com-on

Ulrich Ábel oldala
Vigántpetend Veszprém vármegyében, az Eger-patak völgyében meghúzódó település. A Balaton-felvidék és a Bakony gyönyörű tájainak találkozásánál fekszik.

Az elhelyezkedése kiváló, hiszen könnyen elérhetőek a környező városok és szolgáltatások, miközben megőrzi a vidéki élet báját és nyugalmát.
A tapolcai vasútállomás csak egy rövid autóútra található a településtől.

Vigántpetend számos vonzó jellemzővel rendelkezik, és ideális otthont kínál az itt élők számára. Az elbűvölő falusi környezet és az élővilág szépsége lehetőséget biztosítanak a nyugodt életre és a természet közelségének élvezetére. 
Az Öreg-bükk-tanösvény megannyi természeti csodát tartogathat számunkra.

A falu történelmi jelentősége és kulturális öröksége gazdag tárháza a felfedezésre váró kincseknek. 
A katolikus templom vagy a festői Tókert - ahol a Művészetek Völgye fesztivál színes programjai várják az érdeklődőket -, mind hozzájárulnak Vigántpetend egyedi hangulatához.
Emellett érdemes ellátogatnunk a haranglábhoz, valamint a Vajai-házhoz, ahol egy régi parasztházban berendezett múzeum vár minket gazdag gyűjteménnyel a helyi történelemből és kultúrából. 

Ulrich Ábel tippjei:

A közösség szívélyes és vendégszerető, a biztonságos környezet pedig ideális helyszínt biztosít a családok és egyedülállók számára egyaránt.
Turisztikai szerepe miatt befektetők számára is vonzó lehetőségeket kínál a település.
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Tiszta levegő
  • Közbiztonság
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Bevásárlási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Vigántpetend és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch