V. kerület, Széchenyi István tér 7-8.

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Azonnal költözhető
V. kerület, Széchenyi István tér 7-8.
Ár havonta
175 ezer Ft500 €
Alapterület
500 m²
Minimum bérelhető
10 m²
Azonosító: 31208419
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
AA++
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
1
Épület szintjei
8
Légkondicionáló
van
Bútorozott
igen
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
1 hónap
Üzemeltetési díj
ár nélkül
Min. bérelhető terület
10 m²
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető

Leírás

Az irodaházban lévő teljesen bútorozott irodaterületen a fizetendő díj munkaállomásonként kerül meghatározásra. Ez magában foglalja az üzemeltetési- és rezsidíjakat, így egy laptoppal akár holnap költözhet! A hirdetésben lévő összeg 2 munkaállomásra vonatkozik.

Budapesti business centerünk az A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt 7/8 irodaházban biztosít teljesen felszerelt és bútorozott irodákat olyan feltételekkel, melyeket az üzleti igényeihez igazítottunk. A lokáció egyedi jellege a gyönyörűen helyreállított történelmi Széchenyi István tér és Dunapart közelségének köszönhető.

Az irodaházat kiváló lokációja, csúcstechnológiájú építészeti megoldásai, tágas és csábító közös terei, kimagasló anyagminősége és bőséges benapozottsága teszi páratlanná. Ügyfeleink számára olyan helyben elérhető szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint például a 10-től 60 főig bővíthető konferenciatermek, kávézó, éttermek, utazási iroda és egy magánkórház; nem beszélve Budapest lüktető belvárosának pozitív energiáiról.

Az irodaház kiváló elhelyezkedése a garancia a Szent István Bazilika és a Dunapart életbevágóan fontos kulturális, kulináris és társadalmi tereihez való közelségre. Az épület köti össze a Gresham Palota és a Magyar Tudományos Akadémia által határolt területet, mely a századokon átívelő építészeti megoldások egyedülálló és lenyűgöző példája. A környék bármilyen tömegközlekedési eszközzel – pl. metro (500 m), buszok (20 m), villamos (50 m), hajó (100 m) – és autóval is könnyedén megközelíthető. A környék bármilyen tömegközlekedési eszközzel – pl. metró (500 m), buszok (20 m), villamos (50 m), hajó (100 m) – és autóval is könnyedén megközelíthető. A Nyugati pályaudvar 3 km-re, a főbb autópályák (M0, M1, M3, M7) 5 km-re, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 20 km-re található az épülettől.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély