Helló, Tiszasüly!

Tiszasüly ingatlan.com-os oldala

Tiszasüly fotója

Tiszasüly községben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Tiszasülyi statisztikák

Tiszasüly irányítószáma: 5061

A grafikonon Tiszasüly lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Tiszasüly bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Csillik Hajnalka fotója

Csillik Hajnalka

2 éve az ingatlan.com-on

Csillik Hajnalka oldala
A Tiszasüly közelében lévő nagyobb városok a megyeszékhely, Szolnok és Jászberény
A kevés helyi munkalehetőség mellett, a településen kívül elsősorban ezen városokban találhatnak munkát az itt élő lakosok. 
Külön buszjáratok indulnak a cégektől és hozzák-viszik a különböző gyárakban dolgozókat. 

A regionális közlekedés a megyeszékhelyről nehezebben ellátott. Kevés buszjárat indul a településre. A középiskolások emiatt sokszor kollégiumi ellátásban részesülnek. 
Amit viszont kevesen tudnak, hogy közvetlen buszjárat indul Budapestre. 

A település új lendületet kapva szépen fejlődik. 
Az elmúlt években több fiatal költözött vissza és alapított családot Tiszasülyön. Azonban még így is kevés az óvodai és az iskolai létszám, pedig kiváló pedagógusok dolgoznak ezekben az intézményekben. 

A település közepén lévő nagyobb ellátó bolt, a helyi piac, az orvosi rendelő és - a gyermekes családok legnagyobb örömére - a játszótér is megújult. 

A Tisza partján fekvő hangulatos kis település nagyszerű természeti adottságokkal rendelkezik, érdemes ezt kiaknázni, kitűnő horgászati lehetőséggel bír, amelyet horgászversenyekkel is megkoronáznak. 
A helyi fiataloknak nincs közvetlen szórakozási lehetőség. Nagy népszerűségnek örvend azonban az évente megérkezésre kerülő Falunap, valamint a Tiszasüly Faluház ad otthont az Elszármazottak találkozójának. A Gulyagyepen látványos fogathajtó versenyt is tartanak. Nagy kihívást jelent minden év őszén a csapatoknak a Bicogó Maraton. 

A településre érkezőket mindenesetre megihleti a csend és a nyugalom. 
A pihenésre, a városi élet rohanása után lassításra vágyó emberek számára kitűnő lehetőséget jelenthet, hiszen hétvégi nyaralók is megtalálhatók a településen kívül eső Zártkertekben.

Csillik Hajnalka tippjei:

Tiszasüly központjában, szinte egy helyen találhatóak a bevásárlási, oktatási és egészségügyi szolgáltatások. Ezért a település központja adja a legjobb lokációt és az értékálló ingatlanokat minden korosztály számára. 

A Tisza közelében található ingatlanok is rendkívül kedveltek a településen hétvégi nyaralót vásárolni kívánók körében. 

A falu szélén több utca még földúttal van ellátva, nehezített a közlekedés és messze is vannak a mindennapi szolgáltatások, távolsági buszjáratok. 
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Közbiztonság
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Regionális közlekedés elérhetősége
További ingatlanosok a térségben

Tiszasüly és környéke

Eladó ingatlanok Tiszasüly községben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch