Helló, Szirmabesenyő!

Szirmabesenyő ingatlan.com-os oldala

Szirmabesenyő fotója

Szirmabesenyőben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szirmabesenyői statisztikák

Szirmabesenyő irányítószáma: 3711

A grafikonon Szirmabesenyő lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szirmabesenyő bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Juhos Zsolt fotója

Juhos Zsolt

6 éve az ingatlan.com-on

Juhos Zsolt oldala
Szirmabesenyő Miskolc északi részén elhelyezkedő település. 
A Sajó partján fekvő nagyközség a 26-os főútról és az M30-as autópályáról is közvetlenül megközelíthető. Tömegközlekedést használva a Volán buszjárataival Miskolcról 15 perces menetidővel számolhatunk, de akár a vonatot is választhatjuk. 

Szirmabesenyő közelében található a Miskolci Mechatronikai Ipari Park, valamint a BOSCH, a S.E.G.A és az Onropack nagyvállalatok is, amelyek különféle munkalehetőséget kínálnak az itt élőknek.

Szirmabesenyőn a  közterek növényzete, dekorációja évszakonként, ünnepeknek megfelelően megújul, az utcák útburkolata, tisztasága, a közbiztonsággal együtt kiváló. 
Szirmabesenyő saját bölcsődével, óvodával és - a gyönyörű Szirmai-kastély szomszédságában található -felújított általános-művészeti iskolával rendelkezik. 

A településen felújított orvosi rendelők, aktív védőnői szolgálat és gyógyszertár is található. 

A központban több élelmiszerbolt, pékség, zöldséges, fagylaltozó, kertészeti- és autósbolt, lengyel gasztronómiai termékeket árusító üzlet található. 
Hétvégente számos termelő és lángosos árusítja portékáit a helyi piactéren. A tejtermékek házhozszállítása hetente, rendszeresen megoldott. Kozmetika, női-férfi fodrászat, manikűr és fotóstúdió is helyben elérhető. 

A sportélet aktív, Szirmabesenyő férfi és női focicsapattal is rendelkezik. A szépen karbantartott sportpályán az esti órákban is lehetőség nyílik a futásra, hiszen a rekortán futókör kivilágított. 

A rendezvénynaptár évről-évre teli, amelynek az eseményeit a nagy számú kisgyermekes családok és a nyugdíjasok is szívesen látogatják. Rendszeresen van pl.:
sportbál, farsang, oldtimer kiállítás, majális, advent, kiállítások, színházi darabok, sportversenyek, koncertek.

Juhos Zsolt tippjei:

A település ingatlanaira nagy az érdeklődés. Minden településrész rendezett, nincs elhanyagolt terület.
Minden itt élő korosztálynak lehetősége van a minőségi életvitelre.

Az árak hosszútávon értéktartóak. Aki eladó házra, telekre bukkan, érdemes gyorsan cselekednie, mert azok pár napon belül elkelhetnek.
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Fejlődő közösségi terek
  • Munkahelyek a közelben
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Szirmabesenyő és környéke

Eladó ingatlanok Szirmabesenyőben

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch