Szeged, Kiskundorozsma

Kiadó telephely
Szeged, Kiskundorozsma
Ár havonta
500 ezer Ft
Alapterület
1040 m²
Telekterület
650 m²
Közvetítői azonosító: COM 6697
Azonosító: 32279319
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó telephely

Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

Szeged-Kiskundorozsmán kiadó egy kétszintes, szintenként 1.040 m2 alapterületű, jó állapotú, többféle funkcióra alkalmas épület szintenként külön-külön és egyben is.
A két szintjét külön-külön is meg lehet közelíteni, de közöttük az árumozgatásra rendelkezésre áll teherlift és külső felvonó is.
Az épület nagyon masszív, vasbeton vázszerkezettel, vastag külső falazattal megépített kétszintes épület, melyek az alsó szintjén raktárnak, műhelynek kialakított, részben fűtött, fagymentes helyiség találhatók a hozzá tartozó szociális helyiséggel.
A felső szintje gázkazánról üzemelő radiátoros fűtésrendszerrel fűtött, felújított terület, melyen ki lettek cserélve a nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakokra.
Ezen szinten üzletnek, bemutatóteremnek, üzemi és raktárnak alkalmas helyiségek találhatók, a hozzájuk tartozó irodákkal, tárgyalóval, mosdókkal, öltözővel és étkezővel.
A telephely kb. 650 m2-es udvarára széles ipari kapun keresztül lehet behajtani.
Rendelkezésre áll a vezetékes víz,- gáz,- villanyon túl 3*1000A ipari áramkapacitás is.
Külön az alsó szint bérleti díja: 500.000,- Ft/hó, külön a felső szint bérleti díja: 850.000,- Ft/hó, egyben 1.300.000,- Ft/hó.
Igény esetén, bármelyik szinthez hozzá bérelhető egy további 350 m2-es raktár, amely a kétszintes épület mellett található, további 200.000,- Ft/hó díjért.
A bérleti díjnak Áfa vonzata van, a beköltözéshez kéthavi bérleti díjnak megfelelő kaució szükséges.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel