Pogány, Baranya megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2000 m2
Azonosító: 32086108
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 351
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 35%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 35%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

ELADÓ TELKEK POGÁNYBAN!

Első ütemben most 5 db telek lett a belterületbe bevonva, ebből 2 db már elkelt, még 3 egymás mellett fekvő telek eladó, 2000 m2; 2000 m2, 2200 m2-esek. Az utca teljes hossza bevonásra kerül, folytatódik az aszfaltozott út kiépítése és egy újabb tűzcsap kerül kiépítésre.

„A tervezési terület a településtest súlypontjában, az öreg falu fölé magasodó domboldal platóján helyezkedik el, új Pogány belterületéhez É-i irányból csatlakozik. A terület pozíciójából fakadóan nagyjából síknak tekinthető, elhanyagolható – csak a temető bejáratától induló – kevesebb mint 1%-os lejtéssel D-i irányba, minimális, 3-4%-körüli lejtéssel pedig K-i irányba a völgy és a tó felé.

A területet a szabályozási terv településközponti vegyes övezetbe sorolta.
Az előírt minimális telekméret 1200m2, a beépítés 35%, és az utcaképnek megfelelően kétszintes , maximum 4 lakásos társasházak építésére is alkalmas. A telek tulajdonosa a szabályozás alapján a feltáró úttól keletre, 2000 m2 körüli méretű, az előírt minimális 20m helyett 25m-30m közötti szélességű társasházas beépítésre alkalmas telkeket alakított ki.

A terület előkészítése részlegesen elindult, a temető K-i oldalán található kapuig kiépítésre került a vezetékes ivóvíz, ezen a helyen létesült egy tűzcsap is. A tervezett utca első felén, a telekhatárra igazított betongyámos faoszlopsoron az erősáram és részben a közvilágítás is kiépült, a közös oszlopsoron a távközlési vezetékek is helyet kaptak.
Csapadékcsatorna, vagy nyílt árok nem került kialakításra ez idáig, ahogyan szennyvízcsatorna is csak az utca elején van. A szilárd burkolatú út a temető kapujáig tart, bár a fasor sugallja a folytatás irányát.”

További információért kérem írjon vagy hívjon hétvégén is!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pogány, Baranya megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 351
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch