Helló, Pogány!

Pogány ingatlan.com-os oldala

Pogány fotója

Pogányon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pogányi statisztikák

Pogány irányítószáma: 7666

A grafikonon Pogány lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pogány bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Sztanics Rózsa

5 éve az ingatlan.com-on

Sztanics Rózsa oldala
Pogány község Pécstől 12 km-re helyezkedik el. Az 58-as főúton gyorsan elérhető autóval, illetve a tömegközlekedés is kitűnő.

A lakóközösség kiváló, sok fiatal család vásárolt itt házat az utóbbi években. 
A településen - amely teljesen közművesített - minden fontosabb szolgáltatás elérhető: van orvosi rendelő, gyógyszertár, bolt, posta, lottózó, dohánybolt.
A katolikus templom alapkövét Szent II.János Pál pápa első magyarországi látogatásakor tették le, ezenkívül evangélikus imaház is van a faluban.
Helyben bölcsőde, óvoda, iskolai alsó tagozt is a lakosok rendelkezésére áll. Ezek az intézmények egy épületben vannak. Nagyon jó a nevelőtestület. A gyerekek többek között nyelveket és zenét is tanulhatnak.

Pogányban a közösségi élet számtalan módon megélhető, többféle csoport is jelen van: önkéntes polgárőr és tűzoltó-, horvát és német nemzetiségi-, horgász és sport-,  Bokréta egyesület működnek itt.

Évente megannyi rendezvény várja a kicsiket és a nagyokat:  a könyvtári mesedélutánok, a kiállítások, a tóparti hangversenyek, a falunap és még számos program. A környező erdőkben csodás kirándulásokra van lehetőség. A sportpálya, a játszótér, a horgásztó kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

A település mottója sok mindent elárul :"Pogányban egy család lakik, 1200-an vagyunk".

Sztanics Rózsa tippjei:

A település minden utcája biztonságos, gyermekes családoknak és idősebb pároknak is ideális. A tóra néző, eladó ingatlanok ritkaságnak számítanak, ezért keresettek. 
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Közbiztonság
További ingatlanosok a térségben

Pogány és környéke

Eladó ingatlanok Pogányon

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch