Helló, Pécs!

Pécs ingatlan.com-os oldala

Pécs fotója

Pécsen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pécsi statisztikák

Pécs irányítószáma: 7600

A grafikonon Pécs lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pécs bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Török Panna fotója

Török Panna

4 éve az ingatlan.com-on

Török Panna oldala

Pécs egy igazi mediterrán-, kedves, fiatalos hangulatú város, ahol mindig zajlik az élet. Nemhiába nyerte el a település 2010-ben a Kultúra Fővárosa címet. A Kodály Központ, a Zsolnay Kulturális Negyed, a Nemzeti Színház, múzeumok és galériák sokasága várja az érdeklődőit megannyi programmal, szinte minden hétvégén. 

Magas színvonalú oktatási intézmények közül választhatunk a gyermekeink számára, általános iskolától - egészen a doktori címig, a Pécsi Tudományegyetem számtalan karán.

Pécsett egyszerű a közlekedés, busszal bárhová eljuthatunk, de ha szeretnénk átélni a város hangulatát, érdemes felülni egy bérelhető biciklire (pécsike).

A pécsi munkalehetőségek vegyesek, de minden korosztály meg tudja találni a számára megfelelő foglalkoztatást.
A szolgáltatások, bevásárlási lehetőségek az összes városrészen adottak. A kikapcsolódást nemcsak a városban lehet megtalálni, festői szépségű természetvédelmi területeket tudunk meglátogatni a közelben.


Török Panna tippjei:

A fiatalok számára az Egyetemvárost és a Belvárost ajánlanám, míg a családoknak és az időseknek a Kertvárost vagy az Uránvárost. Ez a két városrész akár különálló "faluként" is megállná a helyét.

A Mecsekoldal különböző részein gyönyörű a panoráma, de ide nehezebb a közlekedés. A legfőbb árbefolyásoló tényező az elhelyezkedés, illetve a közművesítettség a zártkerti ingatlanoknál.

Az elmúlt fél évben Pécsett is jellemző az árak növekedése, főként a családi házak és nagyobb lakások iránt növekedett meg az érdeklődés. A Mecsekoldal, a Belváros, az Egyetem-, az Urán- és a Kertváros mindig értékálló és keresett lesz.

  • Építészeti különlegességek
  • Vendégszerető polgárok
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Közbiztonság
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
További ingatlanosok a térségben

Pécs és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch