Helló, Pannonhalma!

Pannonhalma ingatlan.com-os oldala

Pannonhalma fotója

Pannonhalmán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Pannonhalmai statisztikák

Pannonhalma irányítószáma: 9090

A grafikonon Pannonhalma lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Pannonhalma bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Csörnyei Tamás fotója

Csörnyei Tamás

15 éve az ingatlan.com-on

Csörnyei Tamás oldala
Pannonhalma a térség regionális központja, festői természeti adottságokkal rendelkezik.
A táj szépsége mellett a több mint ezer éves Bencés Főapátság hagyománya, kultúrája, gasztronómiája is vonzza a turistákat és azokat, akik ebben az ideális lakókörnyezetben kívánnak letelepedni, Győrtől 20 km-re. 

Itt minden adott egy biztonságos, nyugodt élethez, egy kisvároshoz méltó infrastruktúrával: bölcsőde, óvoda, iskola, uszoda, okmányiroda, orvosi ellátás - betegellátó központ -,  bevásárlási lehetőségek, éttermek, cukrászdák, kávézók.

A település megközelíthető gyakran közlekedő autóbusszal, vonattal, vagy kerékpárúton keresztül is.

Pannonhalmán mindenki megtalálja számításait. 
A  fiatalok azért, mert gyermekük a bölcsődétől - a középiskoláig kimagasló nevelésben részesülhet.
Az idősek azért, mert a színvonalas egészségügyi ellátás mellett, kellemes sétákra nyílik lehetőségük az Apátság környékén, a Gyógynövénykertben, valamint Pannonhalmát körülvevő dimbes-dombos-erdős vidéken.
Az elvonulni vágyók azért, mert Pannonhalma tóthegyi része, a lazább beépítésének, a nagyobb telekméreteknek köszönhetően kellemes meditációs életteret nyújthat számukra.
A nyüzsgőbb élet kedvelői azért, mert folyamatosan rendeznek különféle kulturális-, művészeti-, sport- és gasztronómiai eseményeket.
A sport kedvelői azért, mert a településen az uszoda, a kültéri- és beltéri edzőterem mellett nehéz hegymeneteket lehet akár futva, akár kerékpárral leküzdeni.
A szórakozni vágyok azért, mert a településen mindig találnak nyitva tartó, hangulatos pincészetet (kisebbet-nagyobbat), minőségi borokkal. - De a bor mellett a sör és a pálinka kedvelőinek sem marad szárazon a torka, mivel erről az Apátsági sörfőzde és a Pannonhalmi pálinkárium gondoskodik.
A kísérők pedig végigkóstolhatják a különféle gyógynövényekből készült szörpöket, főleg a Pannonhalmára legjellemzőbb levendulát.

Csörnyei Tamás tippjei:

A város ingatlankínálata is teljes. 
A letelepedni vágyók választhatnak telkek, lakások, családi házak közül.

Pannonhalma adottságai és a jövőbeni lehetőségei óriási lökést adnak a településnek. Ennek eredményeként az életkörülmények javulnak, az ingatlankereslet és az -árak növekednek. Pannonhalma befektetésnek is jó!
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Turisztikai látványosságok
  • Munkalehetőségek helyben
További ingatlanosok a térségben

Pannonhalma és környéke

Eladó ingatlanok Pannonhalmán

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch