Helló, Lenti!

Lenti ingatlan.com-os oldala

Lenti fotója

Lentiben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Lenti statisztikák

Lenti irányítószáma: 8960

A grafikonon Lenti lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Lenti bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Lenti Magyarország nyugati csücskében elhelyezkedő kisváros, rengeteg érdekes látnivalóval és izgalmas természeti adottsággal.
A megye két legnagyobb városától, Nagykanizsától és a megyeszékhelytől, Zalaegerszegtől egyaránt kb. 40 percnyi autóútra helyezkedik el. Alig 10 km-re húzódik az M70-es autópálya, amely a Szlovén határt és az M7-es autópályát köti össze, ezáltal is bekapcsolva a várost az ország vérkeringésébe. 
Tömegközlekedéssel, távolsági autóbusszal vagy vonattal is könnyen megközelíthető a város.
Az alig 6000 fős Lenti egyik előnye, hogy minden centralizáltan, egy helyen elérhető, könnyen megközelíthető. Legyen szó a felújított autóbusz pályaudvarról, a nemrégiben átadott termálfürdőről vagy a gyönyörű Lenti-hegyről, amely számos túrázási lehetőséget biztosít az itteni lakosoknak és a turistáknak. 
Mindemellett van lehetőségünk horgászni, teniszezni, futni, fitness terembe járni, de akár alig pár perc autózással bebarangolhatjuk a közeli Szlovénia turisztikai látványosságait is. 
A város közbiztonsága országos szinten is kiemelkedő, így nyugodt szívvel hagyhatjuk autónkat közterületen parkolni, ami ingyenes az egész város területén. 
Több általános iskola és egy középiskola is található a városban. Ezeket az intézményeket a  közelmúltban újították fel.

Kisvárosról lévén szó, a fiatalok számára a központi részek lehetnek a legideálisabbak, hiszen ide összpontosul a szórakozó- és a vendéglátóhelyek többsége.
Családosoknak vagy az idősebb korosztálynak a csendesebb kertvárosi- és üdülőövezeti részeket ajánlanám ingatlan vásárlás szempontjából.
A külföldiek és a módosabb ingatlanvásárlók körében rendkívül felkapott a Lentihegy, ahol emiatt magasabbak az ingatlanárak - és az ingatlanok értékállósága is -, mint a város többi részén. 
A megújult pályaudvar és a belvárosi környékén is magasabbak az árak.
  • Munkahelyek a közelben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Fenntartható működés kialakult gyakorlata
További ingatlanosok a térségben

Lenti és környéke

Eladó ingatlanok Lentiben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch