Helló, Kisköre!

Kisköre ingatlan.com-os oldala

Kisköre fotója

Kiskörén keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Kiskörei statisztikák

Kisköre irányítószáma: 3384

A grafikonon Kisköre lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kisköre bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Koltay Eszter

6 éve az ingatlan.com-on

Koltay Eszter oldala
A Heves vármegye déli részén, a Tisza-tó mellett található Kisköre folyamatosan fejlődik. 
A 31-es főút megújulásával megközelítése még könnyebb lett, ugyanakkor vasútállomással is rendelkezik, a Budapestre és környező nagyvárosokba - Hevesre, Egerbe, Tiszafüredre, Szolnokra - induló buszjáratokon kívül. 
A településen számos bolt, étterem található, valamint óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, áll a lakosok rendelkezésére.
A helyi munkalehetőségek korlátozottak, a munkavállalók nagy része a vendéglátásban, vagy a környező nagyobb városokban dolgozik.

Kisköre a Tisza-tó bölcsője, amely egy csodálatos vadvízi élővilággal rendelkező hatalmas vízfelület. A település gazdag turisztikai kínálatával, lehetőségeivel, látnivalóival a környék egyik meghatározó központja. 
Ideális nyaralóhely: felújított strand és kilátóval rendelkező kikötő várja vendégeit. 
A Hallépcső és a gát a kirándulók, a kerékpárosok szívét dobogtathatja meg, emellett kiváló kikapcsolódási helyszín a horgászoknak és a hajózás szerelmeseinek is, miközben élvezhetik az itt élők vendégszeretetét.

Koltay Eszter tippjei:

Az utóbbi évek számos fejlesztésének, az egyre szélesebb körű szolgáltatásoknak köszönhetően a Tisza-tó és Kisköre turisztikai szempontból is egyre vonzóbbá vált, ezáltal az ingatlanok is felértékelődtek. 
Bárhol is vásárolnak ingatlant, az üdülő- vagy a lakóövezetben, az jó befektetésnek számít! 
A települést és eladó ingatlanjait ajánlom mindazoknak, akik vízpart közelében keresik állandó otthonukat, nyaralójukat, ugyanakkor befektetőknek turisztikai céllal kiadásra, vállalkozásra!
  • Turisztikai látványosságok
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Sportolási lehetőségek
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
További ingatlanosok a térségben

Kisköre és környéke

Eladó ingatlanok Kiskörén

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch