Helló, Kenderes!

Kenderes ingatlan.com-os oldala

Kenderes fotója

Kenderesen keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Kenderesi statisztikák

Kenderes irányítószáma: 5331

A grafikonon Kenderes lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Kenderes bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tokai Sándorné fotója

Tokai Sándorné

2 éve az ingatlan.com-on

Tokai Sándorné oldala
Kenderes Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az épülő M4-es autópálya mellett helyezkedik el, a DebrecenBudapest vonalon 7 km-re Kisújszállástól, 30 km-re a Tisza-tótól. A település autóbusszal és vasúton is megközelíthető.
A megélhetést a mezőgazdaság mellett a helyi vállalkozások jelentik, illetve a 25 km-re, Tiszapüspökiben található kukorica feldolgozó üzem. Emellett megindult a munkahelyteremtés, amelynek keretén belül egy szövöde létrehozása, valamint egy tésztakészítő üzem lehetősége is felvetődött.
A városban bölcsőde, óvoda, iskola és szakközépiskola is működik. 
A város ékessége a gyönyörűen felújított Horthy-kastély és a Tengerészeti múzeum. A kastélyban üzemel a mezőgazdasági szakiskola, ahol szakmát szerezhetnek a tanulók. Gépek szerelése, karbantartása, valamint gazdasszonyképzés folyik az iskolában.

Az itt élők kedves, barátságos, dolgos emberek. Az ingatlanárak megfizethetőek. 

Tokai Sándorné tippjei:

A gyermekes, fiatal pároknak a Falusi CSOK igénybevétele és a hozzá kapcsolható 3% fix kamatozású CSOK hitel rendkívül nagy segítség, hogy minőségi ingatlanhoz juthassanak. Ezen a településen ez megvalósítható.

Kenderesen jelenleg polgármester választás zajlik, amely változást fog hozni a település életében.
A programok között szerepel a Horthy-kastély felújításának folytatása, ezáltal a turizmus fellendítése, az egészségügyi intézmények - a fogorvosi-, a gyermekorvosi rendelő, a szociális ellátórendszer - fejlesztése.
Bővíteni kellene a helyi piacot is - amely az egyik hiányossága a településnek -, ahol a helyi őstermelők értékesíthetik a portékájukat.
A települést elkerülő, épülő M4-es autópálya egyik pihenőhelye a tervek szerint a kenderesi lehajtónál lesz kialakítva. A jelenlegi zsúfolt kamionforgalom ezzel teljesen kikerül a városból, ezzel is biztonságosabbá válik a városi közlekedés.
  • Építészeti különlegességek
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Csendes, nyugodt helyek
  • Megélhetési költségek
  • Munkalehetőségek helyben
  • Bevásárlási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Kenderes és környéke

Eladó ingatlanok Kenderesen

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch