Helló, Harkány!

Harkány ingatlan.com-os oldala

Harkány fotója

Harkányban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Harkányi statisztikák

Harkány irányítószáma: 7815

A grafikonon Harkány lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Harkány bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Hudák Zsuzsanna fotója

Hudák Zsuzsanna

5 éve az ingatlan.com-on

Hudák Zsuzsanna oldala
Pécsről 20 percnyi autózással egy tavasztól-őszig nyüzsgő, mozgalmas városba, Harkányba érkezünk. 
A főutcán kiváló éttermek, remek cukrászdák, fagyizók, helyes kis ajándék boltokkal váltakoznak. A különböző jeles napokra mindig egyedi dekoráció kerül ki a forgalmas helyekre, advent idején pedig még korcsolyázni is lehet a feldíszített belvárosban! 
A  település fő attrakciója a fürdő, ahol nemcsak a gyógyulni vágyók, hanem a strandolók is jól érzik magukat egész nap. 
A harkányi lakosoknak nem okozhat gondot egy nagyobb bevásárlás: a siklósi összekötő úton TESCO, Aldi, a városban pedig Spar áruház és kisebb üzletek is vannak. 
Kirándulási lehetőségek is bőven adódnak a környéken, a Dráva-partjára lekerekezhetünk, a Szársomlyót megmászva a panorámában és a siklóernyősökben gyönyörködhetünk, Máriagyűdön a templom csendjében üldögélhetünk. A siklósi vár csak egy "ugrás", de a borairól híres Villány is könnyen megközelíthető. 
Harkányban a városok minden előnye elérhető, mégis vidéki nyugalom jellemzi. 
Jó az orvosi ellátás és az intézmények minősége, a város vezetősége odafigyel az idősebbekre és a gyermekes családokra is. 
A nemrégiben elkészült -  pihenésre, sportolásra, gyermekeknek játszásra alkalmas -  Zsigmondy-sétány a városiak kedvenc helye lett. 
A városiak közül sokan dolgoznak a kórházban, a gyógyközpontban, a turizmusban, az önkormányzati intézményekben, a hivatalban, de a jó közlekedés révén akár Pécsre, Siklósra is könnyen be lehet járni.

Hudák Zsuzsanna tippjei:

Családoknak, idősebb pároknak egyaránt jó szívvel ajánlom a víkendtelep kis udvarral rendelkező ingatlanjait, mert  kevés munkával rendben tarthatóak, mégis egy különálló házban, kellemes környezetben élhetnek az ide költözők.
A fürdő a gyógyászati ellátás mellett a kikapcsolódásra is hangsúlyt fektet. Ennek érdekében hozták létre többek között a “gyermek vízi világot” is. 
  • Fejlődő közösségi terek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Regionális közlekedés elérhetősége
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Sportolási lehetőségek
További ingatlanosok a térségben

Harkány és környéke

Eladó ingatlanok Harkányban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch